I sommer får vi se artist Jorun Stiansen , «Farmen»-deltaker Synne Bolstad og blogger Anette-Marie Antonsen som programledere i «Bingo Bingo» på TV 2.

I bingoprogrammet får publikum se stunts og aktiviteter bestående av morsomme, bizarre, sprø, og latterlige innslag.

I løpet av en time gjør diverse stuntfolk, publikummere og inviterte gjester en mengde stunts og aktiviteter. Hver aktivitet ender i et tall, som kommer på skjermen og kan gi gevinst i riktig sammenheng.

– Det blir dritgøy

– Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge. Dette blir dritgøy. Kult å lande jobb i TV 2 da? Nå er jeg jo syv år eldre enn sist jeg var i rampelyset – så det blir nok en annerledes Jorun dere får se, avslører Jorun til «God Kveld Norge».

Den tidligere «Idol»-artisten gleder seg veldig til å prøve seg som programleder.

– Det blir en gameshow for barn og vokse, med vanvittig morsomme aktiviteter. Det blir skikkelig vittig, forteller Jorun Stiansen til «God Kveld Norge».

Pressekontakt Alex Iversen er fornøyd med å få med seg de tre flotte jentene som programledere.

– Dette er et fresht og underholdende program, som vi ville ha med freshe og flotte jenter til. De tre er klare og tente, forteller pressekontakt Alex Iversen til «God Kveld Norge».

Direkte fra Karl Johan i sommer

Publikum kommer til å oppleve voksne menn i gorillakostymer som sanker bananer på glatt underlag, politimenn som kjører sklie in i bowlingkjegler, bakere som dykker i mel og sjokolade bassenger, babyer som krabber i superhelt kostymer, fotballspillere med kikkerter foran øynene, og mye mer, ifølge Alex Iversen.

«Bingo Bingo» er et interaktivt og gratis gameshow for hele familien, og programmet blir sendt direkte fra Karl Johan på TV2 i sommer.