DSC01663
DSC01663

BILEN MIN: Bjørn elsker sin Land Cruiser

Det første eieren fra Hønefoss gjorde var å sende den til Arctic Trucks i Drammen.

I spalten "Bilen Min" har Broom.no-leserne mulighet til å fortelle litt om sin, eller sine egne biler, og litt om sin bilinteresse.

Toyota Land Cruiser er et navn som klinger godt i de aller fleste 4x4-miljøer. Bilen som feiret 60-årsjubileum i fjor, er en skikkelig off road-konge. Det er en SUV som ikke bare har firehjulstrekk for å komme seg opp den bratte oppkjøringa til huset, den er en SKIKKELIG terrengbil.

Når Arctic Trucks slippes løs på disse bilene, blir det ekstremt. Fete dekk, høy bakkeklaring og vinsj gjør at bilen plutselig er nærmest ustoppelig.

LES OGSÅ - Land Cruiser: Bil for spesielt interesserte

Bjørn Arntzen er den overlykkelige eieren av en 2010-modell - og en hard core Land Cruiser-fan. Han virkelig elsker disse bilene, og har hatt mange av dem. Han er ikke i tvil:

- Land Cruiser er verdens beste bil det, vet du, slår han fast.

Eier: Bjørn Arntzen (31)

Bosted: Hønefoss

Litt om meg selv: Veldig motorinteressert mann. Jobber som spesialsykepleier. Samboer. Dette er min femte Land Cruiser, har vært storfornøyd med alle! Mener at alle familier bør ha minst én Land Cruiser. Liker miljøet i Land Cruiser-klubben.

IMG_0016
IMG_0016

Bilen: Toyota Land Cruiser 150, Arctic Trucks 37" ombygging. 2010 modell.

Hvor lenge har du eid den: Kjøpte den i mars 2011.

Hva har du gjort med den: Sendte den rett til Arctic Trucks i Drammen samme dag som jeg kjøpte den for å få den bygget om til 37". Bilen er hevet 2,5 cm på karosseriet og 4 cm på fjæringen. Bakaksel er flyttet 2,5 cm bakover for å få plass til 37" dekk. Skjermbreddere er montert. Vinsjfeste foran er montert. DV900i vinsj.

Liker best med bilen: Framkommelighet, god plass, kvalitet.

Liker minst med bilen: Jammen vanskelig å finne noe jeg ikke liker. Men skal jeg sette fingeren på noe så kunne drivstofforbruket vært noe lavere :-)

Beste opplevelse med bilen: Da jeg kjørte den hjem fra Arctic Trucks etter at den var ferdig bygget om. Husker at jeg tenkte at dette var verdt hver krone som ombyggingen kostet.

93_1260376278
93_1260376278

Framtidsplaner med bilen: Montere kompressor med lufttank, slik at jeg kan fylle luft i dekkene etter at jeg har tappet luften ut for å kjøre på snøen. Montere ARB sperrer foran og bak.

Drømmebil: Ford Mustang Fastback 1965.

LES OGSÅ - Dette er de smarteste SUV-kjøpene om du trenger sju seter!

Del med dine Facebook-venner