FORLATER VILLA: Ashley Young er enig med Manchester United om de personlige betingelsene. (Foto: IAN KINGTON/Afp)
FORLATER VILLA: Ashley Young er enig med Manchester United om de personlige betingelsene. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

– Bryllup setter Ashley Youngs overgang til Manchester United på vent

Premier League-stjernene har plass til romantikk innimellom sexskandaler og overgangsrykter.

Manchester United har kunnet glede seg over å ha vunnet Premier League og å ha kommet til finalen i Mesterligaen, men utenfor banen har det til tider stormet rundt lagets spillere.

Utroskapsskandalen rundt Wayne Rooney sørget for negative oppslag i høst, og den som trodde Chelseas John Terry gikk langt da han hadde en affære med kjæreste til tidligere Chelsea- og landslagskollega Wayne Bridge fikk sannsynligvis hakeslepp da det ble påstått at Ryan Giggs har hatt en affære med konen til sin egen bror.

Les også: – Ryan Giggs hadde en affære med brorens kone
Les også: Her fanger mikrofonene opp Fergusons nådeløse hevn mot AP-journalist
Les også: Ryan Giggs navngitt i utroskapsskandalen som ryster England

Bryllup setter overgang på vent
Men det er ikke bare sex-skandaler som er til bry for Manchester United. Nå sørger nemlig romantikken for at kjøpet av Ashley Young settes midlertidig på vent.

Overgangen til Aston Villa-spilleren, som ventes å bli solgt til United for minst 130 millioner kroner, ser nemlig ut til å bli satt på vent til etter Youngs bryllup. Det skriver Manchester Evening News.

United trenger imidlertid ikke å vente altfor lenge. Ifølge nyhetsbyrået PA skal Young gifte seg til helgen.

Ivrig på internett
Så gjenstår det å se om Ashley Young klarer å holde seg unna skandaler når han går til Manchester United, eller om han følger i fotsporene til skandaleombruste Rooney og Giggs.

Det har vært litt fyr i teltet rundt Young tidligere også, men da gjaldt det ikke utroskap. News of the World kunne i 2007 formidle «nyheten» om Young hadde vist frem vel mye av seg selv via webkamera på en datingside på nettet.

Siden den gang ser det imidlertid ut til at Young har holdt seg i skinnet, og det kan for øvrig se ut som om romantikken blomstrer i Birmingham.

Det er ikke lang tid siden Youngs tidligere lagkompis Nigel Reo-Coker annonserte at han hadde forlovet seg, før det bare timer senere ble kjent at han ble frigitt fra Villa.

Les også: Premier League-spiller ble forlovet og arbeidsledig på samme dag

Neste sesong spiller etter alt å dømme både Young og Reo-Coker for en ny arbeidsgiver, og så gjenstår det å se om de to klarer å holde seg til sine utkårede.