ETTERTRAKTET: Southamptons Alex Oxlade Chamberlain er et av de største talentene i engelsk fotball. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
ETTERTRAKTET: Southamptons Alex Oxlade Chamberlain er et av de største talentene i engelsk fotball. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Her er onsdagens Premier League-rykter

Arsenal og Manchester United må betale 15 millioner pund for 17-årig vingtalent, og Leighton Baines kan være på vei bort fra Everton. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister.

Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Både Arsenal og Manchester United er interessert i Southamptons Alex Oxlade-Chamberlain, og skal ha fått beskjed om at prisen for den unge vingen er 15 millioner pund (130 millioner kroner). Arsene Wenger har fulgt med på Oxlade-Chamberlain i lengre tid, og flere meldte at han var nær ved å sikre seg 17-åringen allerede i januar.

Brasilianske Willian står også på listen til Wenger. Den 22 år gamle offensive midtbanespilleren ønsker en overgang fra ukrainske Sjaktar Donetsk til Premier League.

Aston Villa:
Forsvarsspilleren Carlos Cuellar kan være på vei bort fra Villa. Cuellar er lysten på en retur til gamleklubben Glasgow Rangers. Spanjolen fikk lite spilletid under Gerard Houllier, men skal være interessert i høre planene til den nye manageren før han tar en endelig avgjørelse.

Når det gjelder ansettelsen av en ny manager linkes David Moyes stadig oftere til klubben. Styreleder Randy Lerner vil ikke bekrefte at Moyes er aktuell, men jobber iherdig for å hente inn en erstatter for Houllier så fort som mulig.

Blackburn:
Med Phil Jones på vei bort fra klubben må Blackburn få på plass en erstatter. Han kan være fransk, og heter Cedric Hengbart. Forsvarsspilleren fra Auxerre har fortalt at Blackburn er en av tre engelske klubber som prøver å hente ham. Stoke og QPR er det to andre.

Manager Steve Kean har fortalt at han skal snakke med Manchester City om muligheten for å hente Roque Santa Cruz tilbake på permanent basis.

Bolton:
Bolton har lagt inn et bud på 2 millioner pund for Celtics midtbanespiller Beram Kayal, men Celtic-boss Neil Lennon har ingen intensjoner om å selge israeleren.

Jussi Jaaskelainen må skrive under på en ny kontrakt før Bolton vil vurdere bud på Ali Al-Habsi.

Birmingham-spiller Cameron Jerome kan være på vei til Reebok stadium dersom Bolton er villig til å betale 5 millioner pund for spissen.

Chelsea:
Manchester United har mistet intiativet i kampen om Wesley Sneijder. Konen til Sneijder skal ha gitt beskjed om at hun heller vil flytte til London enn Manchester, og Guus Hiddink har også sagt at han gjerne vil hente inn Sneijder dersom han skal overta som manager.

Everton:
Leighton Baines hadde en strålende sesong for Everton i 2010/11. Nå må David Moyes kjempe for å beholde stjernespilleren, for både Arsenal og Manchester City ønsker å hente venstrebacken.

Et av målene i sommer er å hente inn en ny spiss til Goodison Park. Manchester Uniteds Danny Welbeck hadde et vellykket låneopphold i Sunderland, og nå vil David Moyes gjerne hente den engelske 20-åringen. United ønsker ikke å selge Welbeck, men kan la han forsvinne på et nytt lån.

Fulham:
Nyansatte Martin Jol har gitt beskjed om at han planlegger å hente inn en eller to nye spillere så fort som mulig, men de nærmeste dagene må han muligens bruke mest krefter på å overbevise spillere om å bli i klubben.

Zoltan Gera, Moussa Dembele, John Pantsil og Clint Dempsey kan alle være på vei bort fra Fulham. Ingen drømmestart for den nye manageren.

Få med deg de siste overgangene i TV 2 Sportens overgangssenter.

Liverpool:
Jordan Henderson er på det nærmeste klar for Liverpool. David Ngog går motsatt vei.

Charlie Adam er fortsatt ønsket på Anfield. Prisen på Adam er 70 millioner kroner. Det er 18 millioner mindre enn hva cornerne hans er verdt, skal man tro Sir Alex Ferguson.

Manchester City:
Javier Pastore har sagt at han kan komme til å forsvinne fra Palermo dersom de får et bud som klubben er fornøyd med. Da gjenstår det å se om City er villig til å bla opp 45 millioner pund for å hente argentineren til England.

Interessen for Bolton-stopper Gary Cahill har roet seg ned. Til tross for styrtrike eiere er City lite lystne på å betale opp mot 20 millioner pund for 25-åringen.

Manchester United:
Håpet om å kunne hente Fabio Coentrao fra Benfica er ute. Det er ventet at 23-åringen fullfører en overgang til Real Madrid i løpet av uken.

Heldigvis kan United-fansen glede seg over at Phil Jones snart er klar for klubben.

Les også: – Phil Jones gjennomfører en medisinsk test hos Manchester United

Newcastle:
Newcastle kjemper om underskriften til Sevillas midtbanespiller Romaric. 28-åringen fra Elfenbenskysten er også på handlelisten til de tyrkiske klubbene Galatasaray og Trabzonspor.

Kevin Nolan kan være på vei bort. Sam Allardyce ønsker å hente Nolan til West Ham som en nøkkelspiller i neste sesongs kamp om direkte opprykk til Premier League.

Les også: Newcastle med bud på Neil Taylor

Norwich:
Selv om manager Paul Lambert allerede har hentet inn spissene James Vaughan og Steve Morison til klubben, har han gitt beskjed om at han ønsker å handle mer i løpet av sommeren.

QPR:
QPR klarte ikke å hente Watford-spiss Danny Graham, som bestemte seg for å gå til Swansea. Jakten på en ny spiss fortsetter, og Newcastles Nile Ranger skal være ett av navnene på listen til Neil Warnock.

LES OGSÅ: Thomas Aune blogger : «Fem grunner til å like QPR»

Stoke:
Birmingham-spillere er populære på overgangsmarkedet om dagen. Stoke skal være interessert i å hente inn både Liam Ridgewell og Cameron Jerome.

Sunderland:
Jordan Henderson er på det nærmeste klar for Liverpool. Salget vil bringe frisk kapital inn i Sunderland-systemet. Pengene fra slaget skal brukes på Birmingham-duoen Roger Johnson og Craig Gardner.

Swansea:
Marcos Senna står uten kontrakt med Villarreal denne sommeren og er linket til Swansea.

Ryktene om at forsvarer Neil Taylor er på vei bort fra nykomlingen ser ut til å stemme. Newcastle har lagt inn et bud på 1 million pund for waliseren.

Les: Fem grunner til å like Swansea City

Tottenham:
Harry Redknapp har gitt beskjed om at Tottenham er langt unna å signere nye spillere med det aller første, men ambisjonene er det lite å si på. Redknapp skal ha gitt styreleder Daniel Levy beskjed om å skaffe ham «tre fantastiske spillere».

Hvem disse spillerne er, vites ikke, men det tyder på at Redknapp ikke ser på mangelen av Mesterliga-spill som noen hindring for å hente stjernespillere til klubben.

Ett av de aktuelle navnene kan være Portos Falcao. Storscoreren har gitt beskjed om at han ønsker en overgang til en engelsk klubb.

West Bromwich Albion:
Manchester United-keeper Tomasz Kuszczak er på tilbake til gamleklubben. Polakken har ikke klart å spille seg til fast plass hos den regjerende seriemesteren, og med David De Gea på vei inn ønsker Kuszczak å finne seg en klubb hvor han er sikret mer spilletid.

Roy Hodgson har i lengre tid uttrykt et sterkt ønske om å beholde spissen Peter Odemwingie i klubben. Nå skal forhandlingene om en ny kontrakt ha startet.

Wigan:
Wigan må ikke bare jobbe for å beholde stjernespillere som Charles N'Zogbia. Manager Roberto Martinez er også ønsket av flere klubber. Athletic Bilbao ser på Martinez som den perfekte erstatteren for Joaquin Caparros.

Wolverhampton Wanderers:
Mick McCarthy følger nøye med på situasjonen rundt Aston Villas Richard Dunne. Det er forventet at McCarthy vil prøve å sikre seg Dunne dersom han ikke klarer å hente Roger Johnson eller Matthew Upson.

Hold deg oppdatert på de siste overgangene i TV 2 Sportens overgangssenter.