Lene Alexandra Øyen har fjernet silikonpuppene, studerer og jobber som musiker. Likevel blir hun ikke kvitt stempelet som puppemodell. (Foto: Geir A. Olsen)
Lene Alexandra Øyen har fjernet silikonpuppene, studerer og jobber som musiker. Likevel blir hun ikke kvitt stempelet som puppemodell. (Foto: Geir A. Olsen)

Lene Alexandra sammenlignes med skandalemodell

Britisk kjendisblad kaller Lene Alexandra en norsk versjon av puppemodellen Jordan.

I et av Storbritannias største kjendisblader, Reveal, sammenlignes Lene Alexandra med Katie Price.

Puppemodell

Katie Price, bedre kjent som puppemodellen Jordan, sitt privatliv er godt dokumentert i engelsk presse. Hun blir ansett av enkelte for å være den britiske versjonen av Pamela Anderson eller Aylar Lie .

Nå blir altså Lene Alexandra plassert i samme kategori som den engelske skandalemodellen Jordan i det engelske kjendisbladet.

Endret livsstil

Dette til tross for at Lene Alexandra sin tid som nakenmodell er over. For tre år siden fjernet hun silikonpuppene og slettet seg selv fra nettet.

Lene Alexandra endret retning i livet, og satser nå på trening og kosthold. Hun studerer til å bli personlig trening samtidig som hun spiller inn plate.

– Ingenting å skjule

Selv om den tidligere nakenmodellen har endret livsstil tar hun det ikke så tungt at fortiden dras opp igjen når hun nå blir omtalt som «en norsk Jordan».

– Jeg ser ikke noe problem med at de sammenligner «Boobs-Lene» med Katie Price. Dette er min fortid og den ligger tilgjengelig for alle på nettet. Fortiden har gjort meg til den jeg er i dag, og jeg ser ingen grunn til å skjule den, sier Lene Alexandra Øyen til Her & Nå.

– Det er ikke noen hemmelighet at jeg har vært ung og usikker, sa Lene Alexandra Øyen til «God kveld Norge» i 2010.

Problematisk oppvekst

Hun har tidligere også snakket ut om sin problematiske oppvekst i «God kveld Norge».

Se intervjuet her.

Hyllet Dorthe Skappel

«Den nye» Lene Alexandra er opptatt av at jenter skal være naturlige og ha tro på seg selv. Hun hyllet TV 2s Dorthe Skappel etter hennes Gullrute-stunt.

– Jeg synes Dorthe er ei kjempe herlig dame, og kjempekult at hun velger å være så sporty, sa Lene Alexandra Øien til «God kveld Norge».