SURF: Komiker Morten Ramm får juling i bølgene under en surfekonkurranse i Bø Sommarland. (Foto: Stella Pictures)
SURF: Komiker Morten Ramm får juling i bølgene under en surfekonkurranse i Bø Sommarland. (Foto: Stella Pictures)

Her får Morten Ramm juling i bølgene

Morten Ramm tok seg vann over hodet da han testet bølgesurfing sammen med Terje Håkonsen i Sommarland i Bø.

Komiker Morten Ramm fikk en fuktig opplevelse da han testet ut bølgesurfing på Sommarland i Bø i helgen.

– Det var vanskeligere enn jeg trodde, sier Morten Ramm til «God Kveld Norge».

Se hvordan det går med Ramm i bølgemaskinen i videoklippet ovenfor.

Hoppet i vannet

Les også: Nektet å kline med Morten Ramm

Sammen med blant annet snowboardproff Terje Håkonsen hadde han surfeshow for store og små i det populære badelandet i forbindelse med surfekonkurransen «Tacky Summer Invitational».

Morten Ramm hoppet i vannet som en del av kvalikken til surfekonkurransen. I selve finalen deltar flere av landets råeste brettkjørere, blant annet Mads Jonsson og Jonas Paulsen, i tillegg til ymse kjendiser som Ramm og «Onkl P».

Fikk juling av bølgemaskin

Morten Ramm mister raskt kontrollen over «wakeboardet» i bølgemaskinen, og får skikkelig juling av bølgene da han mister balansen.

– Jeg har prøvd vanlig surfing men dette var ikke i nærheten. Flere av de proffe surferne hadde heller ikke sjans i maskinen, forteller Morten Ramm til «God Kveld Norge».

– Kjære Sommarland i Bø. Nå har jeg fått testet «Flowriden» deres, og den har julet meg opp, og nå skal jeg jule opp Sommarland i Bø. Det er bare unger her da, men jeg finner sikkert noen jeg kan ta kvelertak på eller noe, sier Morten Ramm rett etter konkurransen.

Til tross for at han fikk juling i bølgene vant Morten Ramm prisen for «beste tricks» med den egenpatenterte «Ramm-rulla».

Les også: Morten Ramm takker Harald Eia for humorkarrieren

Heder og ære til Håkonsen

Snowboardproffen Terje Håkonsen har derimot mer kontroll på brettet, og lager show med flere heftige triks i bølgene på Sommarland. Håkonsen viste at kroppskontrollen som har gjort han til tidenes mest innflytelsesrike snowboarder også kom til sin rett i vannet. Han stikker av med seieren i «Flowrider»-konkurransen, og får donere 20 000 kroner til veldedighet.

Morten Ramm gjør fortiden stor suksess som komiker i humorprogrammet «Torsdag Kveld fra Nydalen» på TV 2.