Solbeskyttelse: Den store solkremguiden

Hvordan virker solkrem? Hva er SPF? Og hvor ofte bør du smøre deg? Her er alt du bør vite om solkrem.

BESKYTT DEG I SOLEN: Nyt sommersolen med god samvittighet   bruk solvett! Vi guider deg gjennom jungelen av solkrem, og gir deg svar på alt du lurte på om solbeskyttelse, solfaktor, UV stråler og sikker soling! <k> Informasjon om priser og produsenter finner du lenger ned i saken </k>
BESKYTT DEG I SOLEN: Nyt sommersolen med god samvittighet bruk solvett! Vi guider deg gjennom jungelen av solkrem, og gir deg svar på alt du lurte på om solbeskyttelse, solfaktor, UV stråler og sikker soling! Informasjon om priser og produsenter finner du lenger ned i saken
PASS PÅ: Beskytt både kropp og ansikt i sommersola! Få med deg våre soltips. Pris  og produktinfo finner du lenger ned i saken.
PASS PÅ: Beskytt både kropp og ansikt i sommersola! Få med deg våre soltips. Pris og produktinfo finner du lenger ned i saken.

Vil du nyte sommersola med god samvittighet? Bruk solvett! Vi guider deg gjennom jungelen av solbeskyttelse, og hjelper deg å velge riktige solprodukter til kropp og ansikt. Beskytt deg! Norge ligger i Europatoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. For selv om vi nordmenn er flinke til å nyte solen, er vi ikke like flinke til å beskytte oss mot den. LES OGSÅ:

Mer innhold fra TV 2