– Jeg synes jeg var så snill på TV, så da tenkte jeg at jeg skulle være litt gris her på festen. Jeg har allerede løftet opp skjørtet til Nora, forteller Mads Borch Michalsen til «God kveld Norge».

Gjør det motsatte

I går var det duket for finalefest på «Paradise Hotel», og etter kveldens sending sto Niklas Vindel (26) og Madelen Voreland Berås (20) igjen som vinnere av 150 000 kroner hver. På utestedet Emil og Samuel hadde deltakerne tatt med venner og familie, for en siste feiring.

Mads, som liker å sjokkere, hadde kledd seg som en gris for anledningen.

– Det er en protest mot TV3. De forventer at alle deltakerne kommer på festen, men tar ikke alle utgiftene. De ville at vi skulle ha på oss fine klær, og når noen ber meg om å gjøre noe, så gjør jeg det motsatte - med mindre det er i jobbsammenheng, sier 25-åringen.

Ikke enig

Øyvind Skovli i TV3 avviser kritikken.

– Det er ikke riktig. Alle som vil komme på fest, får lov til det. Vi dekker fly og hotell for de som bor utenbys, og deltakerne får et maksbeløp som vi refunderer. I tillegg fikk de drikkebonger, forteller Skovli til «God kveld Norge», som også legger til at han syntes Mads kledde grisekostymet.

Etter å ha vært full to ganger i sitt liv, første gang som 12-åring og senere som 15-åringe, valgte Mads å ta avstand fra alkohol.

– Noen drikker fordi de får bedre selvtillit, og åpner seg mer overfor andre, men blir jeg mer imøtekommende nå så svever jeg opp til månen. Og får jeg bedre selvtillit nå, så mister jeg vel alle vennene mine. Jeg skjønner rett og slett ikke poenget.

Les også: Hun er bikiniklar åtte dager etter fødselen

Aldri i tvil om vinnerne

Mads var ikke i tvil om hvem han ønsket skulle vinne «Paradise Hotel».

– Av jentene så ville jeg at Madelen skulle vinne. Hun dømte meg ikke for å være annerledes fra første stund. Dessuten minner hun meg om drømmedama mi, nemlig mamma, sier han.

Han legger også til at Niklas var favoritten blant guttene.

– Niklas var den som tok meg best i mot av guttene, så han skilte seg litt ut. Det var mange som fortjente å vinne, men mitt valg falt på dem, sier Mads.

NIKLAS (Foto: Sandra Marie Kristiansen)