– Det var utrolig deilig å vinne. Jeg ble med på årets sesong fordi jeg ville ha revansj, og fordi jeg følte meg snytt i fjor. Det var en utrolig lettelse da det hele var over, forteller Niklas Vindel , som er årets vinner av «Paradise Hotel».

Ble tatt for juks

Sammen med sin partner Madelen Voreland Berås var det til slutt de to som sto igjen som årets vinnere av 150 000 kroner hver.

Men årets finale gikk ikke uten dramatikk. Da det var klart for juryen å avgi sin stemme til enten Niklas og Madelen, eller Heidi Stueflotten og Kim Høgås Hansen i finelarunden kunne Ole Christian Løvold avsløre en juksemaker blant finalistene.

Rett før stemmeavgivningen forteller Ole Christian at Kim har jukset seg til finalen. Da Kim fikk i oppdrag å få Heidi til å velge en annen gutt enn han selv, var han avhengig av at Ole Christian stelte seg bak Heidi.

Dette klarte han ved å gi en lapp til Ole Christian, der han avslørte det hemmelige oppdraget. Kim blir dermed kastet ut av årets finale.

Delte pengepremien

Det blir istedenfor Mikael Johnsson som får en finaleplass sammen med Heidi Stueflotten. Det holdt likevel ikke til seier, ettersom Niklas og Madelen til slutt vinner med seks stemmer mot tre.

Dermed fikk Niklas sin revansj, og han avslører at det har vært vanskelig å holde seieren skjult for familie og venner.

– Det har vært vanskelig å holde det skjult, men jeg har klart det. Foreldrene mine visste ingenting, forteller han.

Verken Niklas eller Madelen vurderte noen gang å slippe kula, som ville gitt dem hele pengepotten på 300 000 kroner.

– Hadde det vært i fjor, så hadde jeg vurdert det. Men i år var det ikke aktuelt, sier Niklas, som forklarer valget med at han syntes Madelen var en verdig vinner.

– Nei, det tenkte jeg aldri på. Niklas er en flott fyr, og absolutt en verdig vinner så det hadde blitt helt feil å slippe den. Det trengs to for å vinne i Paradise, sier Madelen til «God kveld Norge».

Donerer bort noe av premien

De ferske «Paradise»-vinnerne har ikke tenkt å sløse bort pengene de nå har vunnet.

– Jeg skal donere noe til rosa sløyfe-aksjonen, fordi jeg har selv opplevd kreft i min familie. Også skal jeg investere i noe annet fornuftig senere, forteller Niklas.

Madelen forteller at pengene mest sannsynlig kommer til å investeres i en leilighet.

– Ja, det blir nok en leilighet etter hvert, forteller den blide sørlandsjenta.