Paris Hiltons mor Kathy Hilton brøt sammen da hun sammen med sin datter stilte opp i Piers Morgans talkshow på CNN i går kveld amerikansk tid.

Til Piers Morgan snakket nemlig Paris Hilton ut om sexvideoen som lakk ut for noen år tilbake, og som endret livet hennes fullstendig.

– Folk antar at «hun er en hore»

Det var hennes ekskjæreste Rick Salomon som lakk ut videoen i 2003. Videoen ble laget to år tidligere, og da var Paris bare 20 år gammel.

– Det var ikke etter min plan. Det var ikke slik jeg ville bli kjent, sier Paris i programmet.

– Når folk ser meg tror de jeg er en annen person enn jeg er, på grunn av dette som skjedde en natt sammen med en person jeg var forelsket i, sier Paris åpenhjertig i intervjuet.

Paris var sammen med Salomon i hele fem år, og hun følte seg svært forrådt over at han gikk såpass langt som å publisere denne svært private videoen.

– Folk antar at «hun er en hore», bare på grunn av det som skjedde. Det er tøft fordi jeg må leve med dette resten av livet, og må forklare det til mine barn. Det har forandret livet mitt for alltid, og jeg får aldri tatt det tilbake.

Forlot ikke leiligheten på tre måneder

Moren Kathy bryter sammen i tårer da datteren åpent forteller om hendelsen. Hun forteller at Paris ikke forlot familiens hjem i New York før tre måneder etter sexvideoen lakk ut. Familien gikk i terapi for å takle det som skjedde.

Paris avsluttet med å si at dette er «det mest pinligste og ydmykende» som har skjedd i hele hennes liv.

Fortiden er hun lykkelig med forretningsmannen og entreprenøren Cy Waits.

– Han får meg til å føle meg veldig trygg. Han er lojal og han er min beste venn. Han er en fantastisk mann og jeg er lykkelig, sier hun i programmet.