DET LILLE EKSTRA: Et gummistrikk er alt du trenger for å style antrekket denne sesongen. Her er trikset som gir deg mer ut av garderoben din!
DET LILLE EKSTRA: Et gummistrikk er alt du trenger for å style antrekket denne sesongen. Her er trikset som gir deg mer ut av garderoben din!

Her er trikset du må kunne i sommer

Like fasjonabelt som det er enkelt! Et gummistrikk er det ultimate tilbehøret denne sesongen.

SOMMERENS HETESTE DETALJ: Gjør som moteblogger Marianne Theodorsen
  aka Styledevil, og knyt opp kjolen.
SOMMERENS HETESTE DETALJ: Gjør som moteblogger Marianne Theodorsen aka Styledevil, og knyt opp kjolen.

Skulle du ønske det var en splitt i det fotside skjørtet? Er kjolen akkurat litt for lang? Eller skulle du gjerne ha brukt den nye toppen også til underdeler med høyt liv? Da bør du kunne dette trikset!

Djevelen ligger i detaljene

En gummistrikk er alt du trenger for å style antrekket denne sesongen! Lag en knute på det fotside skjørtet for å vise litt mer ben, knyt kjolen kort, eller knyt opp toppen til sesongens høye liv. Enkelt, rimelig og fasjonabelt.

«Gjør-det-selv»

Knuter er en del av «gjør-det-selv»-trenden, som gjør comback på motefronten både på catwalken og blant motebloggere. «Do It Yourself» eller «DIY» er en rimelig måte å kopiere trender fra design eller catwalk på, og er en perfekt løsning for fashionistaer med slunken lommebok.

Gjør garderoben din dobbelt så stor!

– Et gummistrikk er alt du trenger for å gjøre en lang kjole kort. Med litt fantasi blir garderoben din dobbelt så stor, skriver moteblogger Marianne Theodorsen aka Styledevil, på bloggportalen Faksimile.