TALENTER
TALENTER

Kjærestepar i duell i Norske Talenter

– Det er ganske spesielt å være i finalen med kjæresten.

«God Kveld Norge» kan nå avsløre at det er søt musikk mellom to av deltakerne på «Norske Talenter».

Kjæresteparet duellerer med dans på scenen under kveldens finale av «Norske Talenter».

Offentliggjorde forholdet på Facebook

Artikkelen fortsetter under bildet.

– Ja, vi er kjærester

Marita Helen Hansen i dansegruppen Intros Cheer Crew og Trond Andrè Hansen i KingWings Crew er åpne om at de er et par på nettsamfunnet Facebook.

intros talenter
intros talenter
De to har vært kjærester siden januar, og bor nå sammen.

– Ja, vi er kjærester. Vi ble sammen i januar i New York. Det er ganske spesielt å være i finalen med kjæresten. Det blir mye snakk om Norske Talenter hjemme i stua, sier Marita Helen Hansen til God Kveld Norge under kveldens finale.

Hun forteller at hun finner masse inspirasjon hos danse-kjæresten og samboeren sin.

– Vi lærer hverandre masse triks på stuegulvet, sier hun.

Paret har valgt å holde det hemmelig under sin deltakelse i programmet, men det har imidlertidig vært godt kjent i miljøet rundt produksjonen at de to danseglade deltakerne er et kjærestepar.

Hvem som vinner er ikke så viktig for Marita. Det viktigste har vært at begge kom til finalen.

– Det spiller ingen rolle hvem som vinner.

– Girlpower

Dansegruppen og «Norske Talenter»-semifinalist Intros Cheer Crew var i Orlando (Florida, USA) tidligere denne måneden, hvor de hentet hjem fjerdeplassen i The ICU World Championship.

– Vi er en ren jentegruppe, det er nesten ingen jenter som har gått videre. Vi er en stor jente med masse girl power, så det har vi lyst til å spille på. At jenter kan de også. Og det er aldri noen jenter som har vunnet, så det synes vi er på tide! sier Marita Helen til TV 2.

Dansegruppen KingWings Crew har også vakt oppsikt i programmet, og danse-dommer Adil Khan har lagt sin elsk på denne gruppen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

OFRER ALT: Dansegruppen Kingwings Crew ofrer alt for seier i finalen av Norske Talenter. Bakerst til venstre ser vi Trond Andrè Hansen. (Foto: Audun Braastad 5021, © ps)
OFRER ALT: Dansegruppen Kingwings Crew ofrer alt for seier i finalen av Norske Talenter. Bakerst til venstre ser vi Trond Andrè Hansen. (Foto: Audun Braastad 5021, © ps)
Veien til finalen har ikke bare vært en «dans på roser» for enkelte av danserne i gruppen. Flere i gruppen har blitt motarbeidet av foreldrene som ikke har forstått hvorfor de ville satse på dansing.

Les også: Foreldrene aksepterte ikke guttenes valg