Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag kveld var det finale i «Dancing with the Stars», den amerikaske versonen av det populære underholdningsprogrammet «Skal vi danse».

Det var Pittsburgh Steelers-spilleren Hines Ward som stakk av med seieren i den 12. utgaven av programmet, forran Chelsea Kane og skuespilleren Kirstie Alley (60).

Siden Kirstie Alley svingte seg på dansegulvet med sin partner Maksim Chmerkovskiy for første gang tidligere i vår, har hun danset av seg hele 30 kilo med kroppsfett.

Masse energi

– Jeg har ikke været så sulten når vi har danset. Og sammen med en vanvittig mengde med trening jeg har vært igjennom, er jeg sikker på at kroppen har blitt sterkere. Jeg har hatt masse energi hele veien, så det har vært fantastisk, sier 60-åringen.

Det store vekttapet har betydd at Alley har måttet fornye hele sin garderobe og hennes dansekostyme er bli sydd inn flere størrelser. 60-åringen håper at hun kan rase ned ytterligere 10-15 kilo selv om den harde treningen nå er over.

Les også: Her går Kirstie Alley rett i gulvet

FØR: Kristie Alley i dyrepark i 2009. (Foto: Joe, © ep)
Alley er en prisbelønnet skuespiller og er best kjent fra sin rolle som Rebecca Howe i den amerikanske komiserien «Cheers».

Skuespillerens vekt har blitt hyppig omtalt i amerikansk presse, og jojo-slankeren fikk sitt eget realityprogram A&E, hvor hun ble filmen mens hun forsøkte å bli kvitt noen av de 120 kiloene hun slet med i 2009.

Selv om kiloene raste ned, la hun fort på seg igjen, og slik har livet vært for den amerikanske skuespilleren de siste årene. Nå vil det gjenstå å se om hun klarer å holde kiloene nede denne gangen.