Anthony Ujah var selvskreven på rundens lag. (Foto: Thomassen, Christian/Scanpix)
Anthony Ujah var selvskreven på rundens lag. (Foto: Thomassen, Christian/Scanpix)

Brøndby jakter Ujah

Kampen om toppscoreren i gang - LSK håper på budkrig.

Anthony Ujah kan havne i dansk fotball. Brøndby er en av flere klubber som har kontaktet Lillestrøm direkte - og på Åråsen håper man nå på en budkrig om Tippeligaens toppscorer.

Kampen om Anthony Ujah er i gang. Danske Brøndby er en av klubbene som nå har kontaktet Lillestrøm - og bud er ventet i løpet av kort tid.

- Brøndby er en av klubbene som har vist god interesse. De er en av flere som har spurt oss om litt ekstra informasjon, for å si det sånn. Så får vi se om det kulminerer med noe mer, sier Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann til TV 2 Sporten.

Se reportasje i videovinduet over!

Ujah synes interessen fra Brøndby er spennende - og håper at en overgang snart kan være på plass for å slippe alle spekulasjonene.

- Det bør skje så fort som mulig. Det er slitsomt med all praten, alle spekulasjonene og all tenkingen. Så lenge Lillestrøm ønsker å selge meg, hadde det vært fint å komme i gang med et nytt eventyr så fort som mulig, sier Tippeligaens toppscorer.

Lillestrøm trenger et solid spillersalg, og håper all interessen rundt den nigerianske spissen kan føre til en budkrig som sikrer klubben sårt tiltrengte millioner.

- Både vi og spilleren forholder oss rolig til dette. Men at det kommer noe, det er jeg ganske sikker på. Så mye interesse rundt en spiller, er veldig sjelden kost, beskriver Bjarmann.