Lewis Hamilton. (Foto: Frank Augstein/Ap)
Lewis Hamilton. (Foto: Frank Augstein/Ap)

Lewis Hamilton: – Jeg er bedre enn alle andre

Ingen ting i veien med selvtilliten til den britiske Formel 1-stjernen.

I de fem første Formel 1-løpene denne sesongen er det én fører som har dominert. Sebastian Vettel har vunnet fire av de fem løpene, og fått én andreplass.

Tyskeren som kjører for Red Bull har bevist at han er den raskeste føreren om dagen, men det er ikke alle som mener at han er den beste. Lewis Hamilton i McLaren lanserer nemlig en annen kandidat – seg selv.

– Man må være den beste
– Jeg tror absolutt ikke at jeg holder det samme nivået som de andre førerne i feltet. Jeg ligger helt enkelt på et mye høyere nivå, sier Hamilton til tyske Welt am Sonntag ifølge Aftonbladet.

Mange vil kanskje si at uttalelsen til Hamilton er arrogant, men briten synes at det er helt naturlig at han har tro på seg selv.

– Det er bare logisk. Den som ikke tror det, kan heller ikke tro at han kan slå alle andre førere og biler i dette rette øyeblikket. Man må være best av de beste, det er det Formel 1 handler om, mener 26-åringen.

Tror fortsatt på sammenlagtseier
Søndag vant Sebastian Vettel Spania Grand Prix, og økte ledelsen i Formel 1-sammendraget. Lewis Hamilton ligger hele 41 poeng bak den suverene tyskeren. Men Hamilton tror fortsatt at han har en god mulighet til å hente inn konkurrenten.

– Det er en lang sesong, og vi må ikke glemme at Sebastian gjorde et par graverende feil forrige sesong. Fjorårets VM var åpent helt til det siste løpet.

Lewis Hamilton (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
Lewis Hamilton (Foto: ALBERT GEA/Reuters)