Det var i etterkant av «Hotel Cæsar»s julebord i fjor at gjestene ble beskyldt for grov tyveri.

17. desember hadde nemlig «Hotel Cæsar» samlet medvirkende bak serien i Posthallen restaurant for å ringe julen inn. Da eieren av butikken «Steez» Stefan Johansson Polliani kom på jobb dagen etter, var flere esker som han oppbevarte klær i åpnet og spredd rundt på gulvet.

Ga produsentene en god idé

Polliani hevdet at folk fra TV-festen robbet butikken for varer til en verdi av 16.000 kroner under festen. «Hotel Cæsar»-produsent Anne Kolbjørnson slo hardt tilbake mot anklagene, og mente det var ingen grunn for å beskylde Cæsar-gjestene.

I kveld var det duket for «Hotel Cæsar»s årlige sommerfest på Strand restaurant i Stabekk. En feststemt Tom Sterri kunne røpe at fjorårets hendelse hadde fått konsekvenser da årets lokasjon skulle velges.

Se klipp i videovinduet over.

– Ja. Nå varierer vi alltid sted da, men her er det lang vei til nærmeste butikk for å si det sånn, sier en lattermild Sterri til «God kveld Norge», før han legger til:

– Vi vet at ingen av våre var og forskyndte seg med noe som helst, det var nok en misforståelse på det, desverre. Men jeg kan vel røpe at det ga oss en god idé.

– Noe vi kunne bruke

«Cæsar»-produsenten vil ikke gå inn i detaljer rundt ideen, men legger ikke skjul på at hendelsen kan bli iscenesatt gjennom serien.

– Kanskje vi kan se litt av det. På en eller annen måte, senere en gang. Alt vi opplever, når vi jobber kreativt, er sånn «Oi, men kanskje det er noe vi kan bruke». Og der var det kanskje noe vi kunne bruke, sier han.

– Så det kan hende at det kommer på TV-skjermen?

– I vår versjon, ja.