Skjermbilde 2011 05 23 kl. 21.39.48
Skjermbilde 2011 05 23 kl. 21.39.48

– Hele høsten går mot en ny katastrofe

Tom Sterri avslører under «Hotel Cæsars» årlige sommerfest. SE VIDEO!

Den årlige sommerfesten til «Hotel Cæsar» gikk av stabelen mandag kveld.

Alle ansatte – både skuespillere og menneskene bak kameraene – samlet seg på Strand restaurant i Stabekk utenfor Oslo for å feire en vel overstått vinter- og vårsesong, og starten på sommerferien.

Se video fra festen øverst i saken!

Hemmelig sted

Anette Hoff har vært med i «Hotel Cæsar» siden starten i oktober 1998, og har derfor mange sommerfester på samvittigheten.

– Vi har for tradisjon at vi ikke vet hvor vi skal ha sommerfesten og julefesten – det er en hemmelighet. Vi må møtes et sted og vi blir brakt dit vi skal være. Jeg ble veldig begeistret da jeg skjønte at det var hit vi skulle. Jeg gleder meg veldig, sier Anette.

Kollega Nils Vogt ser også frem til kveldens festligheter.

– Jeg har store forventninger. Det er lenge siden jeg var her på Strand restaurant. Jeg gleder meg til selskapet og maten, sier han.

– Har gledet meg i en uke

Marte Sæteren – bedre kjent som Vanessa – er en av de nyeste i skuespillerensemblet, og dette er hennes første sommerfest med «Cæsar»-gjengen.

– Båtturen var fin, stedet er kjempekoselig og menneskene er nydelige. Jeg har gledet meg i en uke, sier hun.

Kim Kolstad benyttet anledningen – på samme vis han gjorde på julebordet i fjor – til å fremme saken om miljøvennlige griller, og hadde tatt på seg flerbruksgrillhatten.

– Det er et antrekk som uttrykker min lidenskap for å ikke lage mer søppel enn det man trenger å lage. Når det er gøy og billig og enkelt å ikke lage mye søppel, da syns jeg det er gøy å ikke lage mye søppel, sier Kim entusiastisk.

Ny katastrofe

I august er «Cæsar»-gjengen tilbake på jobb, og kreativ produsent og regissør Tom Sterri har følgende å røpe om hva som vil skje i «Hotel Cæsar» til høsten.

– Det kommer så mye fint i høst. Jeg ser at folk ønsker mer action og drama, og det blir det mer av, samtidig som vi balanserer ovenfor de seerne vi har. Hele høsten går mot en ny katastrofe, sier Tom og referer til sesongavslutningen før jul i fjor da hele Ankerseteren tok fyr og flere av karakterene omkom i brannen.

Se mer i videoen øverst i saken!

Selv om skuespillerne og resten av produksjonen nå har gått ut i sommerferie, vil serien gå på TV 2 hver mandag til torsdag frem til 23. juni.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!