Mandag ettermiddag meldte BA at Arne Sandstø er ferdig i jobben som Løv Ham-trener. Samtidig er det klart at den tidligere Odd- og Start-treneren overtar treneransvaret i Sandefjord.

– Løv-Ham Fotball har blitt enig med Sandstø om å terminere kontrakten fra og med dagens dato. Dette ble først og fremst aktuelt etter at klubben fikk en forespørsel fra Sandefjord. Sandstø har ønsket seg nærmere familien og Løv-Ham jobber hardt med klubbens økonomi. Summen av dette gjorde at partene raskt kom til enighet, heter det i en pressemelding Bergensavisen har mottatt fra Løv Ham.

Ifølge Sandefjords Blad vil Sandstø signere en 2,5-årskontrakt med hvalfangerne.

– Det er en av de klubbene i Adeccoligaen med størst potensiale og best spillermateriell. De har blant de største forutsetningene for å lykkes, og hvis jeg blir ansatt i en slik klubb vil jeg gjøre det jeg kan for at den skal rykke opp så raskt som mulig, sier han til lokalavisen.

Patrick Walker fikk tidligere denne måneden sparken som trener for Sandefjord. Iren ledet Sandefjord til Tippeligaen i 2008, og hadde suksess i sin første sesong på høyeste nivå. Forrige sesong ble det imidlertid nedrykk.

LES OGSÅ: Walker har fått sparken i Sandefjord

Sandstø overtok Løv Ham før 2010-sesongen, noe er lagets beste sesong i førstedivisjon.

I år har laget slitt i sesongstarten, og ligger foreløpig nest sist i Adeccoligaen med fem poeng.