FIKK EN SØNN: Kristian Kjelling ble mandag pappa til en gutt
FIKK EN SØNN: Kristian Kjelling ble mandag pappa til en gutt

– Presten lurte på hvor det ble av Kristian

Se hva som skjedde da Kristian Kjelling fikk ansvar for bryllupsplanleggingen.

«God kveld Norge» møtte håndballesset Kristian Kjelling og forloveden Madeleine Lundberg på Norefjell, da Kristian var der for å promotere kompresjonstøyet Colibri under Womens Weekend.

Gleder seg til bryllup

I fjor sommer fridde Kristian til sin kjære ved Grand Canyon. Nå er paret midt i bryllupsplanleggingen, og de legger ikke skjul på at gleder seg over at de i sommer skal bli mann og kone.

– Jeg meg enormt til bryllupet, og selvfølgelig gleder jeg meg til vi skal gifte oss, og hele den dagen er så betydningsfull. Og barna vår skal være med, så alt det der betyr så mye, sier Madeleine.

– Madeleine har kontroll

Men selv om de begge gleder seg til bryllup, innrømmer Kristian at det er Madeleine som har tatt hånd om det meste av planleggingen.

– Jeg tror du får ta æren for det, sier han.

– Det kan du ikke ta på deg, sier Madeleine lattermildt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

kjelling11
kjelling11

– Jeg tror jeg har tatt det meste der. Men, jeg tror kanskje at det faller oss jenter litt mer naturlig. Jeg tror også at jenter drømmer mye mer om bryllup og sånt, og man kan ikke stole på dem da, ler hun og henviser til forloveden.

Kristian hadde imidlertid fått oppgaven å kontakte presten, og nå avslører Madeleine hvordan det gikk.

– Jeg fikk plutselig en mail fra presten vår, som lurte på hvor det ble av Kristian. Det var det eneste han skulle fikse. Men Kristian er distré, så jeg unnskylder ham for det, sier hun.

Vil kjøpe leilighet

Kristian, Madeleine og barna Vida (4) og Noah (2) bor i Danmark, hvor Kristian spiller for håndballklubben Aalborg.

Flere feriestunder har de imidlertid tilbrakt ved Norefjell, og nå vurderer paret å skaffe seg egen leilighet i den norske fjellheimen.

– Ja, jeg har til og med vært inne å kikket på visningsleilighetene og sett litt på plantegningen ... Så det må tas opp i familierådet, absolutt.

Se videointervju med Kjelling og kjæresten om bryllupsforberedelsene: