skappel
skappel

Dorthe: – Jentene takker meg for at de endelig kan slippe ut magen

– Hun viste at hun er et menneske som folk flest, sier kommunikasjonsrådgiver.

Dorthe Skappel overrasket alle da hun åpnet fredagens «Gullrute»-show kun iført truse og BH.

Dorthe sier til «God kveld Norge» at tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg etter det tøffe stuntet.

– Jentene takker meg for at de endelig kan slippe ut magen, og guttene synes det var råtøft gjort. Det var litt spooky å se magen i nærbilde i avisen, men samtidig kult. Jeg angrer ingenting, og er bare stolt og glad for showet vi lagde, sier hun.

Får masse skryt

Det har skapt positive reaksjoner hos mange, og kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes i GimCom skryter Dorthe opp i skyene.

– Jeg synes det var veldig positivt. Hun viste at hun er et menneske som folk flest, og at hun strever med skavanker som alle andre. Det var veldig bra, sier Gimnes og legger til:

– For veldig mange så var det sikkert første gangen de så Dorthe uten en fasade, og det tror jeg er veldig ålright for folk. Hun er en opinionsleder, og en kvinne som har masse respekt både som skjønnhetsidol og moteidol. Folk ser opp til henne. Av alle stuntene hun har gjort på TV mener jeg at dette er det mest folkelige av dem alle. Det var ekte vare.

Lettet

Dorthe var lettet da showet var ferdig, mye fordi hun hadde tatt den litt ekstra ut i år.

– Det er en lettelse, fordi jeg synes jeg gikk et par mil ekstra i år enn hva jeg har pleid å gjøre, og det var veldig deilig og veldig kummelt, men jeg er veldig glad for at jeg gjorde det.

For selv om det har vært store forventninger til at Dorthe skulle åpne Gullruten med pomp og prakt, som årene før, så har hun aldri vært så lettkledd som nå.

– Da ideen kom at vi skulle lage en åpning med queentastic og dragqueen, og hele pakka, og jeg skulle være en litt sliten gammel tante som ikke vil være med fordi tiden har gått fra meg, så sa jeg at «jo, det er forsåvidt greit men da må jeg få lov til å vise at det er ikke så stas bak alt som holder ting på plass lenger, som man kanskje gjerne vil, og jeg har også skavanker».

– Gått vel langt i å være glamorøs

Gimnes forteller at han tidligere har tenkt at Dorthe har gått litt vel langt i å fremstå glamorøs, og har satt spørsmålstegn om hvorvidt det har vært nødvendig eller ei.

– Jeg har tidligere reagert motsatt når det gjelder Dorthe. For mange fremstår hun så glamorøs at det nesten blir mot det umenneskelige. Da har jeg noen ganger tenkt for meg selv at «er det nødvendig?» Hun har gått vel langt i å være glamorøs. Men dette så jeg på som veldig positivt.

Kjendisene hyller Dorthe

«God kveld Norge» har i løpet av dagen snakket med ulike kjendiser som også synes Dorthes stunt var sporty.

– Jeg synes Dorthe er ei kjempe herlig dame, og kjempekult at hun velger å være så sporty, sier Lene Alexandra Øien .

Elisabeth Carew fikk ikke sett Dorthe i BH og truse på TV, men hun har fått med seg oppslagene i dagens aviser.

– Jeg så bilde av det, og jeg synes hun er dritkul. Og jeg synes hun ser helt fantastisk ut, sier Elisabeth.

Kristin Skogheim gir Dorthe tommelen opp.

– Dorthe har ingenting å skamme seg over, hun er en fantastisk flott dame. Det er veldig gøy at hun gjør det. Tommel opp. Ja til mer vanlig kropp på TV, sier hun.