Dorthemage
Dorthemage

– Det er det tøffeste jeg har sett på lenge

Kjendisene hyller Dorthes valkestunt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se klipp i videovinduet over.

– Det er det tøffeste jeg har sett på lenge, sier Stål Talsnes etter at Dorthe Skappel sjokkerte alle, da hun åpnet fredagens Gullrute-show kun iført truse og BH.

Symbolikk i åpningen

48-åringen forventet reaksjoner på det spreke stuntet.

– Noen blir kanskje litt sjokkert, andre blir veldig overrasket, mener Dorthe.

Talsnes legger ikke skjul på sin begeistring.

– Det er det modigste en norsk dame har gjort på TV, og særlig når det er Dorthe. Hun er norges glamourdronning, og ser alltid fantastisk ut på TV, så det er imponerende at hun gjorde det. Jeg er overbevist om at damer og jenter synes det er dødskult. Menn også, sier Talsnes til «God kveld Norge».

I forkant røpte til «God kveld Norge» at det er en symbolikk i åpningen.

– Det er litt symbolikk i den åpningen. Jeg tror kanskje mest det at man tror og forventer at jeg til enhver tid skal være helt perfekt, og det er det ikke. Så den åpningen er min måte å si at det er fryktelig mye juks og flinke mennesker som gjør at vi fremstår som vi gjør på TV, avslutter Dorthe Skappel, som i år leder Gullruten for 13. gang.

Kjendisene overbegeistret

Kjendisene som var til stede under Gullruten var overbegeistret over Dorthes tøffe avsløring.

– Det er veldig kult og deilig med folk som ikke tar seg selv så veldig høytidelig. Det viser bare hvor bra dame Dorthe er, sier Henriette Brusgaard til VG.

NRKs Anne Rimmen ga også Dorthe tommelen opp for det overraskende stuntet.

– Det er kjempegøy. Herregud så flott hun er, også uten klær. Hun er mye mer enn den glamorøse personen jeg trodde hun var. Tror det er veldig mange mannfolk som ikke vet hvor mye juks vi damer driver med, sier Anne Rimmen til VG.

– Kroppen er i endring

Dorthe innrømmer at hun er opptatt av kroppen, men erkjenner at den er i endring.

– Jeg er vel som jenter flest, som bryr meg om det. Jeg bryr meg om at jeg ikke forfaller fullstendig, men samtidig så er det noe med å erkjenne at tiden går og man endrer seg, og kroppen er i endring. Man blir annerledes. Også er det noe med å erkjenne det og omfavne det, og gjøre det beste ut av den situasjonen man er i. Jeg kan ikke gå rundt og tro at jeg er 20 til enhver tid.

«God kveld Norge» gikk live fra den røde løpereb på «Gullruten». Se intervjuer og kjolene her: