Det var et storslått eventyrbryllup som fant sted da prins William og Kate Middleton giftet seg 29. april. I et annet eventyr for mange hundre år siden var det nok et storslått bryllup som fant sted da Askepott fikk sin prins.

Nå går det morsomme bildet av prins William og Kate Middleton, som er prikk lik bildet av Askepott og sin prins, som en farsott på verdensveven.

disneybryllup

Slående likt

Men ingen eventyr uten hindringer. I Askepotts tilfelle er det den onde stemoren og stesøstrene som setter kjepper i hjulene.

Nå blir bildet av prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie fra det kongelige bryllupet koblet med bildet av de onde stesøstrene til Askepott. Likheten er nok begrenset til antrekket, men det er ikke til å unngå at det er slående likt.

Bryllupsreise

I skrivende stund skal det nygifte paret befinne seg på bryllupsreise i sørligere strøk. Det har vært store hemmelighetskremmerier rundt destinasjonen, men pressen har spekulert i om de nå kan befinne seg på Seychellene.

Det kongelige paret hadde utsatt bryllupsreisen, og vendte tilbake til hverdagen bare et par dager etter det storslagne bryllupet. Men to uker etter har de nå tatt seg tid til en velfortjent reise.