Behns
Behns

«God kveld Norge» gikk live fra den røde løperen på «Gullruten»

Se kjendisene ankomme festen direkte.

«God kveld Norge» gikk i kveld live fra den røde løperen fra kveldens «Gullruten»-utdeling i Grieg-hallen i Bergen.

Vår reporter Fredrik Furuseth var plass, og fikk de første intervjuene med kjendisene, kjolevalgene og alt om kveldens begivenhet i Grieg-hallen.

Fra klokken 21.40 gir vi deg de første intervjuene med kveldens vinnere direkte på våre nettsider.

Se intervjuene i videovinduet øverst i saken.

– Stolt av Ari

Ari Behn er nominert til to priser i kveld for sitt program «Ari og Per».

Aris mor, Marianne er stolt av sønnen og håper naturlig nok at han vinner pris.

– Jeg er veldig stolt og spent. Jeg krysser fingrene og vi håper at han får en pris, sier Behn til «God kveld Norge».

Hun er veldig fornøyd med hvordan sønnen har fremstilt seg selv på TV-ruta i vinter.

– Jeg synes det har vært morsomt og fordi de har vært naturlige og modige, sier hun.

Også Aris far, Olav Bjørshol er fornøyd med sønnens TV-program.

– Egentlig er jeg her med Marianne, men da jeg underveis fikk høre at Ari og Per også var nominerte, og da måtte jeg bli med. Jeg er veldig stolt. Dette er en stor dag for familien Behn, sier han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Behns
Behns

– Ikke tid til dame

«X-Factor»-deltaker Mohamed Abdi Farah fikk mye oppmerksomhet under vinterens musikkonkurranse. Til «God kveld Norge» forteller Mo at han fortsatt er singel og at han rett og slett ikke har tid til kjæreste.

– Jeg har ikke tid til det. Jeg må holde meg singel og holde fokus på musikk. Det blir lenge til jeg får meg dame. Det har vært mange forespørsler, men jeg må holde meg singel og fokuserer på musikken min, sier Mo som forteller at han får veldig mange henvendelser på Facebook fra damer.

(artikkelen fortsetter under bildet)

MOMOMO
MOMOMO

Lager mer skandale-TV

Espen Selvig og Thomas Gullestad har sjokkert mange med sine stunts i Viasat 4-serien «Dansken og Finger`n». Nå avslører guttene at de gjør en ny sesong med serien.

– Det blir mer. Vi er dumme, men vi er ikke så dumme. Vi prøver å finne opp hva vi skal gjøre, men hva vi skal gjøre er vi ikke sikre på enda, sier guttene.

Kom i karakter

Lene Kongsvik Johansen, har gjort stor suksess med TV-serien «Kongsvik ungdomsskole». Hun ankom den røde løperen i karakter, som lærerinne Wenche. Hun hadde derimot bare tid til en kjapp prat med «God kveld Norge» før hun måtte haste på do.

– Rundstykkene til Norwegian er glutenbomber altså, sier Kongsvik Johansens karakter.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Lenekongsvik
Lenekongsvik

– Blir provosert av unge jenter

Linda Johansen har stylet flere av kjendisene før kveldens utdeling. Hun snakker varmt om skjønnhetspleie, og blir provosert av unge jenter som er motstander av slik pleie.

På den røde løperen kommer hun med følgende oppfordring til norske kvinner:

– Voksne jenter: gjør alt dere har lyst til.

Nominert to ganger til samme pris

Linn Skåber er nominert til to priser og begge er i samme kategori. Både «Hjerte til hjerte» og «Nytt på nytt» kan vinne pris i kategorien beste humorprogram. Hun kan nemlig slå seg selv, uten at det bekymrer henne.

– Jeg tror vi feirer uansett i Bergen her i dag, sier hun til «God kveld Norge».

Skjer alltid mye på «Gullruten»

«Gullruten» er en årlig prisutdeling for den norske TV-bransjen, og ledes som vanlig av Dorthe Skappel.

Det skjer alltid mye under en slik prisutdeling, og nedenfor kan du lese litt om hva som skjedde før, underveis og etter fjorårets TV-fest.

Klinte til

Før fjorårets utdeling klinte Aune Sand bokstavelig til, da han ble intervjuet av TV 2 Nyhetskanalen. Han klinte nemlig til med TV 2-programleder Geir Håkonsund på direkten.

Under selve sendingen debuterte Carsten Skjelbreid og Katrine Moholt som dansepar, og det gikk ikke helt etter planen. Midt under nummeret spjærer nemlig buksa til Carsten.

– Det er helt sykt. Jeg skulle gå ned i rumba ganske dypt, og på trening har vi ikke gått så langt ned, fordi den er litt trang. Og så hørte jeg bare et pang, sa Carsten.

Gravid Linni falt på scenen

For to år siden vakte en gravid Linni Meiser stor oppsikt da hun falt under fremføringen av låten «Good Times». Det gikk et gisp gjennom publikum, mens Linni selv reiste seg opp og holdt hendene foran ansiktet.

Dorthe Skappel får alltid mye oppmerksomhet for som programlederjobb under prisutdelingen. I 2009 fikk «God kveld Norge» være med bak scenen under prøvene, og Dorthe viste seg sporty frem.

Dorthe lo av den frodige kløften hun fikk i korsettet - og planter likegodt en vannflaske mellom puppene.

– Nå også som hylle. Er det noen som vil ha vann, ertet Dorthe.