FØR OG ETTER: Det er gjort tydelige forandringer på ansiktet til Bristol Palin, Sarah Palins datter. Nå innrømmer hun plastisk kirurgi.
FØR OG ETTER: Det er gjort tydelige forandringer på ansiktet til Bristol Palin, Sarah Palins datter. Nå innrømmer hun plastisk kirurgi.

Palins datter innrømmer ansiktsoperasjon

Men nekter for at det var plastisk kirurgi.

Bristol Palin, den amerikanske politikeren Sarah Palins datter, innrømmer nå at hun har operert kjevepartiet, melder radaronline.com.

Bristol har gjennomført operasjonen i tide for sin ferske realityserie, som handler om alenemorens nye liv i Los Angeles.

Ikke opptatt av utseende

Bristols engang brede ansikt med antydning til dobbelthake, er sporløst forsvunnet, og 20-åringen viste fram et nytt og smalere fjes under et arrangement tidligere denne måneden.

Til tross for den store forandringen på Bristols utseende hevder politikerdatteren at hun ikke har gjennomført en plastisk operasjon.

Mistet babyfjeset

– Det er ikke en plastisk operasjon. Jeg korrigerte kjevepartiet mitt i desember. Det har forbedret utseendet mitt, men operasjonen var nødvendig av helsemessige årsaker, hevder den unge TV-stjernen.

Bristol påstår hun ikke er spesielt opptatt av utseendet sitt, men innrømmer at hun er strålende fornøyd med resultatet.

– Jeg er superfornøyd. Jeg ser eldre ut, mer moden og har mistet det lubne babyansiktet mitt.

bristol palin levi johnston sarah palin
bristol palin levi johnston sarah palin

Het i USA

Bristol har gjort karriere i USA som Sarah Palins datter. I fjor deltok hun i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», og i mars underskrev hun en bokavtale om livet i Alaska under morens kontroversielle visepresidentkampanje, og senere i år er hun aktuell med en ny realityserie.

Bristol fikk også stor oppmerksomhet i 2008. Midt i valgkampen til John McCain og hans makker Sarah Palin, brast nyheten om at ugfite Bristol ventet barn, noe som passet den konservative republikanske leiren svært dårlig.