Glamourmodell og realitystjerne Linni Meister flyttet fra ektemannen Bernhard Berntsen tidligere i år. Nå viser hun fram sin nye leilighet i dokusåpen «Linni» på TV 2 Bliss i kveld.

Se hvordan det går med flyttingen i videoklippet ovenfor.

– Forholdet vårt går veldig opp og ned. Jeg har prøvd det meste, men flytting har jeg ikke prøvd, sa Linni Meister til Kamille Mor & Barn da det ble slutt med ektemannen Bernhard.

Skrekkblandet fryd

Nå føler hun skrekkblandet fryd rundt det å skulle bo for seg selv.

Les også: Her øvelseskjører Linni

– Jeg er både spent, litt nervøs og har litt skrekkblandet fryd følelse når jeg tenker på at jeg snart skal bo for meg selv med Dennis, sier Linni i programmet.

Bernhard hjelper Linni med å flytte inn i den nye leiligheten. Han foreslår at de kaster pappeskene og plastikken fra møblene ut av vinduet.

Da setter Linni seg på bakbeina.

– Jeg har bedre oppdragelse enn det, sier hun og fortsetter

– Det hjelper litt på når Bernhard skal være ertete og kaste søppelet ut vinduet. Det minner meg på hvorfor jeg faktisk står i denne leiligheten, sier Linni.

– Nå skal vi få det bra

Etter en lang dag med flytting er Linni er glad for å endelig kunne ha alenetid med sønnen Dennis (1) i sin nye leilighet.

– Nå skal vi kose oss i den nye leiligheten. Jeg lover vi skal ha det koselig sammen hver dag. Nå skal vi få det bra nå, sier Linni til Dennis.

Se dokusåpen «Linni» på TV 2 Bliss på søndager.