SKJØNNHETSPRODUKTENE DU VIL ELSKE: Blant skjønnhetsproduktene vi sverger til er hårolje fra Moroccanoil, eyeliner fra Bobbi Brown, tryllepennen Touche Eclat fra Yves Saint Laurent, neglelakk i fargen «Black Pearl» fra Chanel, leppepomade med solfaktor fra Kiehl's, bodybutter i duften Coconut fra Body Shop. duften Gypsy Water fra Byredo.
SKJØNNHETSPRODUKTENE DU VIL ELSKE: Blant skjønnhetsproduktene vi sverger til er hårolje fra Moroccanoil, eyeliner fra Bobbi Brown, tryllepennen Touche Eclat fra Yves Saint Laurent, neglelakk i fargen «Black Pearl» fra Chanel, leppepomade med solfaktor fra Kiehl's, bodybutter i duften Coconut fra Body Shop. duften Gypsy Water fra Byredo.

Skjønnhetsproduktene du ikke kan leve uten

Chanel Le Vernis, Body Butter, Touche Eclat og Moroccanoil. Enkelte ting går aldri av moten. Her skjønnhetsproduktene du kommer til å elske!

Har du gått deg vill i jungelen av skjønnhetsprodukter? Vi har samlet våre favorittprodukter til hud, ansikt, hår og negler.

Det lanserer hele tiden nye skjønnhetsprodukter, og det kan være vanskelig å navigere i terrenget av hudpleie, hårpleie, stylingprodukter, sminke, duft og neglelakk. I det enorme utvalget finnes det imidlertid produkter som skiller seg fra resten, og som år etter år blir kåret til verdens beste skjønnhetsprodukter. Enkelte ting går aldri av moten. Her er klassikerne vi sverger til.

Beste skjønnhetsprodukter: Kropp

Nivea Crème

Vi sverger til rimelige Nivea Creme, som tilfører huden alt den trenger for å forbli ren, frisk og bløt. Kremen, som først ble lansert i 1911, inneholder blant annet pathenol, glyserin og den unike fuktighetsgivende ingrediensen eucerit, som tilfører fuktighet og gjør huden bløt og myk. Kremen kan brukes av både barn og voksne, og passer til alle hudtyper uanvhengig sesong. Skjønnhetsklassikeren kan brukes både i ansikt, på kropp og hender.I følge produsenten, blir det på verdensbasis solgt et eksemplar av Nivea Crème hvert eneste sekund.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

Elizabeth Ardens Eight Hour Cream Skin Protectant er flere ganger kåret til verdens beste skjønnhetsprodukt, og det er ikke uten grunn. Kremen ble utviklet for mer enn 70 år siden av skjønnhetsdronningen Elizabeth Arden, og var det første produktet som bar det ikoniske Arden-navnet. Eight Hour Cream er på mange måter litt som poteten: den kan brukes til alt. Kremen er først og fremst en hudkrem, med pleiende ingredienser som blant annet vitamin E, utviklet for å beskytte, gjenopprette, fukte og mykgjøre tørr og irritert hud. Eight Hour Cream kan brukes både i ansiktet og på kroppen, og er ideell til å behandle blant annet flisete neglebånd, tørre og sprukne lepper, samt tørre partier på albuer og knær. Det alle kanskje ikke vet, er at kremen også er fremragende for å tilføre glans til både øyelokk og kinn, samt som pleiende serum for hårtuppene. Og det beste av alt: Kremen er dermatologisk og klinisk testet, og passer til alle hudtyper - også for deg med sensitiv hud.

Body Shop Body Butter

Body Shops Body Butter er en fyldig kroppskrem, som kommer i mange ulike duftvarianter tilpasset forskjellige hudtyper. I samme serie er også dusjgelé, badeskum, lotion, såpe og skrubbekrem. Vår favoritt er Coconut Body Butter, som inneholder både solsikkeolje, paranøttolje og shea- og kakaosmør fra Solidarisk Handel i Brasil og Ghana, samt økologisk, kaldpresset virgin kokosolje fra Solidarisk handel på Samoa. Kroppskremen absorberes raskt av huden, og resultatet er fuktet og fløyelsesmyk hud.

DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - KROPP: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant er en hudkrem med pleiende ingredienser (Eight Hour Cream Set i tre deler, kr 379/Blivakker.no), mykgjørende Body Butter i duften Coconut (kr 169  /Bodyshop), klassikeren Nivea Creme uten parabener (75 ml, kr 28/Nivea).
DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - KROPP: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant er en hudkrem med pleiende ingredienser (Eight Hour Cream Set i tre deler, kr 379/Blivakker.no), mykgjørende Body Butter i duften Coconut (kr 169 /Bodyshop), klassikeren Nivea Creme uten parabener (75 ml, kr 28/Nivea).

Beste skjønnhetsprodukter: Ansikt

Biotherm Aquasource Non Stop - Intense Moisturizing Cream for Dry Skin

Biotherms Aquasource Non Stop er en intens fuktighetskrem for tørr hud. Kremen tilfører huden intens fuktighet som varer hele dagen. Påføres i ansiktet morgen og kveld.

Smith's Rosebud Lipbalm

Rosebud Perfume Company ble grunnlagt i 1892, med utviklingen av den første Rosebud-salven. Produktsortimentet ble senere utvidet til å inkludere den orginale Rosebud-salven, Rosebud Strawberry Lip Balm og Rosebud Minted Rose Lip Balm. Vi sverger til den orginale Rosebud Lip Balm, som er ideel både for tørre lepper, flisete neglebånd og tørre områder på kroppen, som for eksempel albuer og knær.

Kiehl's Lip Balm #1

Kiehl's Lip Balm #1 ble lansert i 1969, og har siden den gang vært en klassiker. Leppepomanden er ideel for tørre og sprukne lepper, og beskytter leppene mot påkjenninger som vind og kulde. Leppepomaden inneholder også SPF 4, som beskytter leppene mot sol. Kiehl's Lip Balm #1 inneholder beroligende ingredienser som blant annet lanolin, mandelolje og vitamin A og E.

Mayawater Facial Mist

Maya Water Facial Mist består av rent, mineralrikt og pH-nøytralt kildevann fra Skogshorn i Hemsedal. Ansiktsvannet revitaliserer og renser tørr og forurenset hud, og er perfekt for å fiksere og friske opp make-up. Mayawater Facial Mist kommer i to varianter: Pure og Organic White Tea.

DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - ANSIKT: Mayawater Facial Mist består av rent, mineralrikt og pH-nøytralt kildevann fra Skogshorn i Hemsedal (Pure kr 179, Organic White Tea kr 198/Mayawater.no), leppepomade mot tørre og sprukne lepper (kr 95/Parfymeri.no), fuktighetskrem for tørr hud fra Biotherm (kr 320) og klassikeren Rosebud (kr 98/Rosebud.no).
DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - ANSIKT: Mayawater Facial Mist består av rent, mineralrikt og pH-nøytralt kildevann fra Skogshorn i Hemsedal (Pure kr 179, Organic White Tea kr 198/Mayawater.no), leppepomade mot tørre og sprukne lepper (kr 95/Parfymeri.no), fuktighetskrem for tørr hud fra Biotherm (kr 320) og klassikeren Rosebud (kr 98/Rosebud.no).

Beste skjønnhetsprodukter: Make-up

Maybelline Great Lash Mascara

Maybellines ikoniske Great Lash Mascara designet i rosa og grønt, ble lansert i USA i 1971, og har siden den gang vært et yndet skjønnhetsprodukt blant både stylister, makeupartister og forbrukere. Maskaraen er lett å påføre, og gir lange, fyldige vipper - uten å klumpe. Great Lash Mascara er allergitestet, og kan brukes av deg med kontaktlinster. Maskaren er tilgjengelig i både vannfast og ikke-vannfast, og kommer i fargene Very Black, Brownish Black og Blackest Black.

DiorShow Black Out

Christian Diors' DiorShow Black Out er rett og slett en ekstremt svart maskara. Maskaraen inneholder intensiverte ultrasorte pigmenter, som gir lange, fyldige og kullsorte vipper. Resultatet er en dramatisk look, som varer hele kvelden. Den eneste ulempen med DiorShow Black Out er at den kan være litt vanskelig å legge uten å klumpe, men med litt øvelse får du en spektakulær løsvippeeffekt hjemme.

Yves Saint Laurent Touche Eclat

Tryllepennen Touche Eclat fra YSL er en lysreflekterende concealer som kan brukes både til å nøytralisere og å fremheve. Bruk den som concealer under øynene for å skjule mørke ringer, ved nesevingene for å skjule ujevnheter eller som highlighter for å fremheve kinnbeina. Et lite, men effektivt tips er å påføre Touche Eclat innerst i øyenkroken og mellom øyenbrynene for å åpne blikket og fremheve øynene.

Bobbi Browns Long-Wear Gel Eyeliner

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner gir inntrykket av og har presisjonen til en flytende eyeliner, men konsistensen og følelsen av en gel eyeliner. Den vannfaste eyelineren er enkel å påføre, og holder lenge uten å skli ut. Eyelineren påføres med tynn pensel, og kan bygges opp lagvis for en dramatisk effekt. Hvis du ikke vil ramme inn hele øyet, kan du påføre eyelineren kun på den øverste våtkanten - resultatet er en dramatisk look, uten at øynene oppleves som små.

Nars Blush (Orgasm)

Rougen fra Nars i fargen «Orgasm» har blitt et ikonisk skjønnhetsprodukt fordi den kler stort sett alle som prøver den. Rougen har den perfekte miksen av rosa og fersken, samt en anelse gylne undertoner som gjør at den kler både varme og kalde hudtoner. Nars Blush gir friske kinn, og en herlig glødende hud - hvem kan vel be om mer?

DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - MAKE-UP: Maskaraen DiorShow Blackout gir deg lange, fyldige og dramatiske vipper (kr280/Dior), tryllepennen Touche Eclat fra Yves Saint Laurent, eyeliner i gelékonsistens fra Bobbi Brown (kr 205/Esthetique), maskaraen Great Lash fra Maybelline (kr 95),  rouge i fargen «Orgasm» (ca kr 180/Hqhair.com).
DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - MAKE-UP: Maskaraen DiorShow Blackout gir deg lange, fyldige og dramatiske vipper (kr280/Dior), tryllepennen Touche Eclat fra Yves Saint Laurent, eyeliner i gelékonsistens fra Bobbi Brown (kr 205/Esthetique), maskaraen Great Lash fra Maybelline (kr 95), rouge i fargen «Orgasm» (ca kr 180/Hqhair.com).

Beste skjønnhetsprodukter: Duft

Chanel No.5

Chanel No.5 var den første parfymen som ble lansert av stilikonet Coco Chanel i 1921. Siden den gang har parfymen vært synonym med luksus og eleganse, og i følge franske myndigheter selges det i dag én flaske Chanel No.5 hvert trettiende sekund på verdensbasis. Chanel No.5 har toppnoter bestående av neroli og ylang-ylang, hjertenoter av jasmine og rose og bunnoter av vanilje, vetiver og sandeltre, og er en tidløs parfyme som hører hjemme på enhver badehylle.

Byredo Gypsy Water

Byredos Gypsy Water ble lansert i 2008, og har på kort tid blitt en kultparfyme på grunn av sin unike og hypnotiske duft. Parfymen hører hjemme blant Fougère-duftene, hvis duftfamilie blander noter fra de øvrige duftkategoriene for å skape komplekse, uvanlige og unike parfymer. Gyspy Water kan brukes av både kvinner og menn, med toppnoter av bergamot, sitron, pepper, furu, røkelse, vanilje og sandeltre.

DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - PARFYME: Klassikeren Chanel No.5 har toppnoter av blant annet ylang-ylang (35mm, kr 535/Esthetique), kultparfymen Gypsy Water har en unik og nesten hypnotisk duft (ca kr 1250/Parfymerier.no).
DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - PARFYME: Klassikeren Chanel No.5 har toppnoter av blant annet ylang-ylang (35mm, kr 535/Esthetique), kultparfymen Gypsy Water har en unik og nesten hypnotisk duft (ca kr 1250/Parfymerier.no).

Beste skjønnhetsprodukter: Hår

L’Oréal Paris Elnett Satin Hairspray

Hårsprayen Elnett Satin fra L’Oréal Paris er en klassiker som er elsket av superstjernene, og omfavnet av skjønnhetsbransjen. Og det er ikke uten grunn. Hårsprayen gir langvarig hold med flott glans og en silkemyk følelse. Sprayen kleber ikke, og er enkel å børste ut fordi den ikke etterlater noen akoholrester i håret. Elnetts formel og duft har vært uforandret siden lanseringen i 1960.

Redken Color Extend Shampoo & Conditioner

Redken Color Extend er spesielt utviklet for farget hår. Den milde sjampoen renser og beskytter håret, mens balsamen løser opp floker og gjør håret mykt. Resultatet er en glansfull finish med ideell fargerefleksjon i håret.

Moroccanoil Treatment

Morrocanoil er en hel serie med pleiende og næringsrike hårprodukter, som sjampo, balsam, kurer, kremer og glansspray. I serien finnes også bestselgeren Morroccan Hair Oil Treatment, som kan brukes både som hårpleie, stylingprodukt og til å preppe håret før farging. Oljen gir fukt, næring, styrke og glans til håret uten å virke fettet. I tillegg fremhever den også hårfarger, og forhindre floker og brusete hår.

Hemmeligheten bak Morrocanoil er olje fra Argantrærne i Marokko. Arganolje sies å ha egenskaper som virker fornyende på hårets struktur og som bidrar til å få tilbake glansen i skadet hår. Oljen inneholder også UV-beskyttelse, antioksidanter og forskjellige vitaminer som gir ekstra pleie. Bruk oljen i vått eller tørt hår. Maggie Gylllenhaal, Charlize Theron, Lady Gaga og Jennifer Lopez er blant superstjernene som sverger til den mye omtalte håroljen. Moroccanoil har også vunnet flere skjønnhetspriser, blant annet for «Produktet du ikke kan leve uten» under Stylist Choice Awards 2009.

DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - HÅR: Hårsprayen Elnett Satin fra L¿Oréal Paris gir langvarig hold uten å klebe (kr 65), Redken Color Extend sjampo og balsam beskytter og tilfører næring til farget hår (Color Extend Shampoo kr 268, Color Extend Conditioner kr 280), håroljen Morocconoil Treatment (kr 299).
DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - HÅR: Hårsprayen Elnett Satin fra L¿Oréal Paris gir langvarig hold uten å klebe (kr 65), Redken Color Extend sjampo og balsam beskytter og tilfører næring til farget hår (Color Extend Shampoo kr 268, Color Extend Conditioner kr 280), håroljen Morocconoil Treatment (kr 299).

Beste skjønnhetsprodukter: Neglelakk

Chanel Le Vernis Nail Colour

Chanel Le Vernis Nail Colour er velkjent for de fleste fashionistaer, og inkluderer alltid de nyeste trendfargene fra catwalken i Paris. En av sommerens aller hotteste farger er «Black Pearl», en metallisk gråsvart farge med en anelse mørkegrønn, som forandrer karakter ettersom lyset treffer neglene. Neglelakken er enkel å påføre og tørker raskt. Resultatet er en jevn overflate, med en glansfull finish.

DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - NEGLELAKK: Chanel Le Vernis er alltid først ute med de siste trendfargene fra catwalken, og det er ofte venteliste på de nyeste fargene. Sommerens store farge er «Black Pearl» (t.h).
DE BESTE SKJØNNHETSPRODUKTENE - NEGLELAKK: Chanel Le Vernis er alltid først ute med de siste trendfargene fra catwalken, og det er ofte venteliste på de nyeste fargene. Sommerens store farge er «Black Pearl» (t.h).