I kveldens episode røk de tre siste jentene ut av Farmen.

Første kvelden laget jeg og Morten Emil pizza med alt på, drakk rødvin og bare så på hverandre.

Etter noen intense gårdsoppgaver som matlaging, gjerdebygging og balansering på tømmer måtte til slutt Synne, Runi og Hanne takke for seg.

De tøffe jentene har nå vært på Farmen i nesten ti uker og det er ikke fritt for at hjemreisen er litt etterlengtet.

Se også: Farmen-Gaute overrumplet deltakerne

Pugget telefonnummeret

Det første Synne gjorde etter å ha nådd fastlandet var å ringe faren.

– Jeg ropte og skrek i telefonen, og deretter sendte jeg melding til Morten Emil, sier Synne.

Synne og Morten Emil fant raskt tonen inne på Farmen, og i uke syv sørget hun for sikkerhets skyld for å nummerere telefonnummeret hans.

Fikk alle sjokoladene på Rema 1000

Morten Emil var klar for å møte Synne med en gang hun kom ut av Farmen, og på utsiden ventet han med en overraskelse.

– Da jeg møtte Morten Emil for første gang på utsiden hadde han med seg en stor kurv med masse sjokolade og en champisflaske. Han hadde kjøpt alle sjokoladene som var på Rema, sier Synne oppspilt.

I tillegg fikk hun også en overraskelse fra tanten.

– På hotellet stod det klar en vinflaske fra tanta mi der det sto «Gratulerer så mye med et vel gjennomført opphold på Farmen. Vi er stolt og glad i deg». Det var veldig fine ting å få, tilføyer Synne.

Se også: Her går Synne amok med sauesaksa

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Morten-Emil-og-Synne-farmen (Foto: Alex Iversen)

– Sjokolade for 500 kroner

Morten Emil selv har gledet seg i tre uker for å møte Synne. Selv synes han det var fantastisk å møtes igjen, og han kan bekrefte sjokoladehistorien.

– Da Synne kom ut, satt jeg i lobbyen og ventet med alle sjokoladene som fantes på Rema 1000. Det var sjokolade for tett oppunder 500 kroner, sier han lattermild.

Med tre uker uten å se hverandre har Synne masse å fortelle fra den siste tiden på gården.

– Jeg lot henne tilvenne seg det virkelige liv ved å la henne snakke ut om det som hadde skjedd på gården. Jeg holdt kjeft og hun pratet i to døgn, tilføyer han spøkefullt.

– Satt bare og så på hverandre

Det var likevel ikke bare sjokolade og champis som ble høydepunktet første alenetid utenfor Farmen.

– Første kvelden laget jeg og Morten Emil pizza med alt på, drakk rødvin og bare så på hverandre, sier Synne.

Med familien langt unna, synes hun det er godt å få støtte i Morten Emil.

– Jeg fikk høre at storesøstera mi hadde flytte til Sverige, og familien min bor jo i Nord Norge, så da var det godt å ha min fremtidige kjæreste der, tilføyer hun.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

hanne-runi-og-synne-farmen

Fikk smake sin «egen medisin»

Runi, som har stått for mye av matlagingen og husholdet på Farmen kunne endelig nyte resultatene av at noen andre hadde vasket og laget mat. Etter oppholdet på Storøy-gård ble Runi møtt av søsteren og stemoren hjemme.

– De hadde laget kyllinggryte og vasket hele huset. Det var helt nydelig, alt var striglet og det var tipp topp – det var utrolig hyggelig, sier Runi.

Glemt hvordan telefonen fungerte

Hanne ble møtt av foreldrene sine på hotellet.

– Det var veldig fint å se de igjen, jeg savnet dem masse under oppholdet, sier Hanne som synes hele omverden utenfor Farmen virket veldig surrealistisk like etterpå.

Plutselig kunne hun ringe alle vennene hun hadde savnet. Men etter tre måneder uten tekniske hjelpemidler husket hun ikke helt hvordan telefonen fungerte.

– Jeg husker at jeg ikke klarte å operere iPhonen min, sier Hanne lattermild.

Se også: Farmen-Hanne: – Irriterer meg vanvittig at Synne bruker babystemme

Begynte å glane på alle

Hanne, som plutselig følte at hun gikk rundt i en boble på utsiden av Farmen, syntes det var rart å møte andre mennesker.

– På øya kjente man jo alle – vi traff jo ikke fremmede, så i byen så kikket jeg på alle, jeg visste liksom ikke om jeg kjente de. Alle må ha trodd at jeg var helt gal, «hvem er denne damen som kikker sånn på oss», sier hun lattermild.

Etter hvert gikk livet tilbake til faste former, men Hanne synes det var merkelig å våkne opp hjemme første morgen etter Farmen.

– Det var rart å ikke våkne opp av lydene til hanen og kua. Først lurte jeg på om det hadde skjedd noe - hvorfor rauter ikke kuene? tenkte jeg.