Biff med lun nudelsalat. (Foto: TV 2/)
Biff med lun nudelsalat. (Foto: TV 2/)

Romantisk middag for to

Her får du oppskrift på biff med varm nudelsalat.

I videovinduet over kan du se hvordan Sportys kokk Trine Thorkildsen tilbereder på biff med nudelsalat.

Her får du oppskriften:

Ingredienser (4 porsjoner):

  • 600 g biff av ytrefilet storfe
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin eller oljet til steking
  • 1 pk eggnudler (fullkorn)
  • 1 stk lime
  • 150 g frisk spinat
  • 125 g sukkererter
  • 2 stk gulrot
  • 2 stk rød paprika
  • 1 ss olje til steking
  • 1 pose ferdig woksaus , feks. spring onion oystersauce

Slik gjør du:

1. Kok nudlene etter anvisning på pakken.

2. Krydre biffene. Biffen stekes på god varme til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.

3. Vask spinaten og strimle paprika og gulrot. Behold sukkerertene hele. Wok gulrot, paprika og sukkererter lett i en wok med olje. Vend inn spinat og nudlene sammen med grønnsakene og tilsett woksausen.

4. Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.

Bli medlem i Sporty og få treningsprogram og vektdagbok