POPULÆR: Pippa har blitt svært populær på internett og har fått flere fansider. (Foto: Lewis Whyld/Pa Photos)
POPULÆR: Pippa har blitt svært populær på internett og har fått flere fansider. (Foto: Lewis Whyld/Pa Photos)

Pene Pippa populær på nettet

Forloveren til Kate Middleton er blitt svært populær på Facebook. Selv bakdelen hennes har fått egen Facebook-fanside.

I et bryllup er det bruden som er den aller viktigste personen, men en liten runde på internett kan tyde på at bruden søster har fått minst like mye oppmerksomhet.

Hit på Facebook

Kate har blitt kjent som en stille og rolig jente, men søsteren blir beskrevet som en selvsikker partyjente. Etter fredagens bryllup, da «Pippa» (27) stilte i en lekker hvit kjole, har oppmerksomheten rundt henne eksplodert.

POPULÆR BAKENDE: Pippa Middletons bakende fikk
  egen fanside på Facebook etter det kongelige bryllupet i 2011. (Foto:
  AFP PHOTO / CARL DE SOUZA)
POPULÆR BAKENDE: Pippa Middletons bakende fikk egen fanside på Facebook etter det kongelige bryllupet i 2011. (Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZA)

Selv om Kate var strålende vakker på bryllupsdagen var det mange som fikk øynene opp for lillesøsteren hennes, som var forlover for Kate. Bildene av Philippa Charlotte Middleton, alias Pippa, går som en farsott på internett. Nå har kvinnen med den flotte timeglassfiguren fått egne fansider, og tabloiden Daily Mail har gitt henne tilnavnet «Her Royal Hotness».

LES OGSÅ: Pippas bedårer (89) og plageånd (26)

Til nå har godt over 72.000 mennesker trykket på «liker» knappen på en Facebook-side. Det britiske nettstedet metro skriver at det er opprettet en egen side for bakdelen til Pippa. Siden het passende nok «Pippa Middleton Ass Appreciation Society».

I tillegg er det også en egen side om at hun er singel, denne har over 78.000 tilhengere.

Pippa har også fått en egen fanblogg på nettet. På ett nettsted raser debatten om hvorvidt Pippa overskygget Kate på hennes store dag.

Medieyndling

I likhet med sin storesøster har Pippa blitt et yndet fotoobjekt. Hun har allerede blitt kjent som en såkalt «socialite», som ofte deltar på de store festene. På dagtid jobber Pippa som skribent i The Party Times, som er onlinemagasinet til foreldrenes nettbutikk, skriver etonline.com.

Hun menger seg med de rike og berømte i England og har flere ganger blitt observert på fest sammen prinsessene Eugenie og Beatrice.

Etter at det ble annonsert at Pippa skulle være forloveren til Kate har søkestatistikken på navnet hennes gått opp med over 200 prosent på Yahoo, skriver søketjenesten på sine egne nettsider.