Maren Kallhovd er kjent for å være en vågal jente og har fått mye oppmerksomhet for sin utagerende oppførsel på «Paradise Hotel».

Fotografen reagerte

Men da hun for tre uker siden la ut bilder av seg selv, hvor hun var kliss naken, og i dristige positurer, ble det bråk. De frekke fotoene ble nemlig raskt plukket opp av Onlinemagasinet.no, som ville publisere de vågale bildene.

At Kallhovd la ut bildene på bloggen sin reagerte fotograf Rolf Ørjan Høgseth sterkt på.

– Hun har brutt kontrakten, og dukker bildene opp andre steder vil det få konsekvenser for henne, sa Høgseth til «God kveld Norge».

Han fortalte at han har tatt over 500 bilder av 22-åringen, og at planen var at bildene skulle publiseres i en rekke forskjellige magasiner.

– Det passer dårlig for meg å snakke nå, og jeg har uansett ingenting å si. Jeg vil ikke kommentere dette, sa Maren da.

Stolt av bildene

Men nå har realitydeltakeren lagt ut bilde på nytt, og røper samtidig i sin egen blogg at hun er stolt over bildene. Dermed kan det se ut som om konflikten med fotografen er løst.

– Jeg har egentlig sagt nei til å stille opp naken/lettkledd på bilder, men har gjort det likevel. Grunnen til at jeg gjorde det var fordi jeg syntes konseptet var bra, og at bildene ikke ser trashy og glamouraktige ut, skriver hun i bloggen sin.

– Hva så om jeg stiller opp naken på bilder. Jeg har jo allerede vært naken på TV! Og når det kommer til bildene så syns jeg de ble fine. Jeg meker jeg blir provosert til tider når folk skal mene noe hele tiden. Får meg til å få lyst å fortelle dem akkurat hva jeg mener. Men jeg må bare ikke bry meg noe om det. Alle kommer til å ha meninger uansett, positive eller negative, melder Maren.

Det har ikke lyktes «God kveld Norge» å få en kommentar fra Maren Kallhovd søndag.