Mourinho_879250a copy (Foto: Andres Kudacki, © AK DA**LON**)
Mourinho_879250a copy (Foto: Andres Kudacki, © AK DA**LON**)

– Mourinho er usportslig og oppfører seg som en bølle

Tor-Kristian Karlsen spør seg hvordan Mourinho slipper unna med sine verbale krumspring.

Tor-Kristian Karlsen kaller José Mourinho «en av vår generasjons største fotballtrenere, men også en av de mest usportslige» i sitt nyeste blogginnlegg.

Mourinho fyrte av bredsider til alle kanter etter 0-2-tapet for Barcelona onsdag, men greide også å hisse på seg Josep Guardiola i forkant av oppgjøret.

Les også:UEFA oppretter disiplinærsak mot Mourinho
Les også: Alsaker: – Skammelig og latterlig oppførsel av Mourinho
Les også: Cristiano Ronaldo: – Dommeren hjalp Barcelona
Les også: Mourinho: «Om jeg var Barcelona ville jeg skammet meg over måten de vant Mesterligaen på i 2009»

Nå har Karlsen, som har skrevet for en rekke store publikasjoner rundt om i Europa, sett seg lei på portugiserens «mind games».

– Her er en teori: Hva om den store andelen av det fotballtreneren kommer med rett og slett er god gammeldags «bullshit»? skriver Karlsen.

Før han legger til:

– Burde ikke en absolutt topptrener vite hvordan han skal beskytte og få det beste ut av sitt mannskap uten hele tiden peke til eksterne forhold og faktorer på en frekk og udannet måte?

Les hele blogginnlegget her.

Karlsen hevder supportere og media bærer et stort medansvar for Mourinhos oppførsel. Og portugiserens CV gjør at han mer eller mindre kan ture frem som han vil.

– Paradoksalt nok er Mourinho verdens mest ettertraktede fotballtrener til tross for at han er en løs kanon i eget hus (for eksempel feidene med Arnesen i Chelsea og Valdano i Real Madrid), oppfører seg som en bølle på pressekonferanser, trenerbenken - og i relasjoner med stort sett alle andre enn sine spillere, skriver Karlsen.

Er Mourinho en bølle? Si din mening i kommentarfeltet under.