I andrekjempehytta sitter Hanne før tvekampen og skal prøve å filme seg selv litt.

Hanne synes det er litt småflaut å snakke til kamera og får latterkrampe flere ganger. Men etter forsøk på forsøk så går det til slutt. Nå tror jeg at jeg skal ta en liten cavapause og sitte og skamme meg over hvor vanvittig klein denne videodagboken blir.

Se også: – Hanne og jeg skal ta tatovering sammen

Se den morsomme videodagboken øverst!

– Synne bruker babystemme

– Jeg tror Siv valgte meg fordi hun ser på meg som den svakeste motstanden. Jeg satte veldig pris på at hun ikke brukte de ordene da hun valgte meg. Takk for det Siv, at du kom med den begrunnelsen. Det satt jeg veldig pris på, sier Hanne og sender et slengkyss til Siv.

hanne

– Det var så deilig å komme ned til andrekjempehytta. Det høres sikkert veldig rart ut fordi det kan være at jeg må hjem på grunn av det. Men jeg lover dere at å bo sammen med så mange mennesker, spesielt den gjengen her, i så mange uker det blir man litt sliten av etter hvert. Eller «huggern i huet» som mamma ville sagt. Noen ganger irriterer det meg vanvittig at Synne bruker babystemme og Tommy er jo «storytopper». Uansett hva du sier så kommer det ikke så mye respons på det du sier, men det kommer en historie, og det er helt greit.

– Jeg er ikke keen på Gaute, bare så det er sagt!

Hanne har akkurat blitt intervjuet av programleder Gaute Grøtta Grav.

– Han er veldig morsom, så det er synd vi ikke har mer kontakt med ham. Jeg er ikke keen på Gaute, bare så det er sagt!

– Jeg har tenkt gjennom valget mitt og er sikker i valget mitt. Jeg skal velge kunnskap mot Siv fordi alle de andre grenene utgår fordi jeg ikke tror at jeg kan slå henne i det.

Se også: Slik er Farmen-Hannes drømmemann

– Herregud, jeg kan ikke se sånn ut!

Hanne driver og fikser på frisyren gjennom hele videodagboken, men må bare gi opp.

– Herregud, jeg kan ikke se sånn ut! Jeg er lei for det. Jeg må prøve å gjøre noe! Nå tror jeg at jeg skal ta en liten cavapause og sitte og skamme meg over hvor vanvittig klein denne videodagboken blir.

Har du gått glipp av en «Farmen»-episode? Se de om igjen på TV 2 Sumo (abonnement-tjeneste)

– Hvem hadde trodd at jeg skulle bli helt Dalai Lama

Når Hanne slår på kameraet igjen forteller hun hvordan hun har forandret seg som person.

– Det tok ikke lang tid her inne før jeg skjønte at jeg kommer til å forandre meg som person og tenke helt annerledes når jeg kommer ut. Så mye jeg setter pris på alle de i rundt meg. Alle venninnene mine, mamma og pappa, Kristin – søsteren min. Hele familien min. Jeg er så glad i dere! Jeg vet jo at jeg alltid har vist at jeg er glad i dere, men nå skal jeg bli så mye flinkere til å vise dere det.

– Hvem hadde trodd at jeg – som egentlig er tøff i trynet og en ubalansert jente med kort lunte og blir sint for alt – hvem hadde trodd at jeg skulle bli helt Dalai Lama og være glade i alle og unne alle å vinne. Jeg vet ikke hva som har skjedd her inne. Men jeg håper jeg blir meg selv på utsiden, sier hun og ler sin karakteristiske latter.

– Tenk hvis ingen stemmer meg?

Hanne har tenkt på hvem det er av de andre som vil ha henne tilbake til gården.

– Jeg er spent på hvor mange som kommer til å si meg og hvor mange som kommer til å si Siv. Det høres sikkert kjempebarnslig ut, men det er jo såklart hyggelig hvis noen sier meg. Jeg kommer til å føle meg «superlooser» hvis ingen sier meg. Det pleier å være sånn avstemming «Hvem håper du vinner Farmen». Tenk hvis ingen stemmer meg? sier Hanne.

Hvem tror du vinner Farmen? Stem under!

Se fortsettelsen av «Farmen» på TV 2 mandag klokken 20.00!