VOKSEN?: Datteren til Tom Cruise og Katie Holmes er verdens mest jålete femåring. (Foto: James Devaney, © jd/jac)
VOKSEN?: Datteren til Tom Cruise og Katie Holmes er verdens mest jålete femåring. (Foto: James Devaney, © jd/jac)

Verdens eldste femåring

Datteren til Tom Cruise og Katie Holmes lever et liv i luksus.

Datteren til Tom Cruise og Katie Holmes, Suri Cruise, er verdens mest jålete femåring, og hun lever livet som en voksen person.

Les også: Slik skal Suri feire femårsdagen

Forlater ikke hjemmet uten sminke

Den lille femåringen går for det meste i høyhelte sko, bruker kjoler og vesker - og velger ut sminke selv. Den lille jenta er også med mor og far på kvelden og opplever New Yorks uteliv, og hun forlater ikke hjemmet uten sminke. Dette skriver Daily Mail.

Hun har blitt ett av de mest ettertraktede objektene for paparazzifotografer i Hollywood. Hennes kjente foreldre har gjort det mulig for den lille jenta å leve et liv i luksus, som normale mennesker bare kan drømme om.

Eier klær for 20 millioner kroner

Garderoben hennes skal være verdt omkring 20 millioner kroner, og inneholder blant annet trenchcoates fra Dolce & Gabbana og høyhelte sko fra Marc Jacobs.

Når hun og mamma Katie Holmes ar i New York opplever de utelivet som to venninner i 30-årene.

At Suri til stadig går i høye heler har skapt store reaksjoner, og mange mener dette ikke kan være sunt for et lite barn. Mamma Katie, derimot, slår tilbake mot kritikken.

–Hun, akkurat som alle andre småjenter, elsker de høye hælene mine. De er faktisk dansesko for barn. Jeg fant dem, og hun elsker dem, sa Homles.

Skadelig for hennes framtid

Barnepsykologen Vicki Panaccione mener denne livsstilen Suri lever kan være skadelig for hennes framtid. Det er ikke en fordel for et lite barn å bli behandlet som en voksen.

– Barns logiske tankesett, deres nervesystem og mulighet for å fatte beslutninger er ikke på en voksens nivå, sier Vicki Panaccione til avisen.