På jakt etter treningsutstyr? Sjekk tilbudene i Sportybutikken!

Bli Sporty-medlem og få ditt eget program enten du vil trene bedre eller ønsker å gå ned i vekt - og du blir med i et stort sosialt fellesskap med andre som har samme interesser som deg.

Og på toppen får du medlemspriser på produkter fra Nike og Polar i Sporty-butikken. Her kan du fort spare inn det Sporty-medlemskapet koster! Noen av tilbudene kan du se under. Man kan også handle varer i butikken selv om man ikke er medlem.

VELKOMSTTILBUD: Nike Miler t-skjorte

Sporty t-skjorte

TV 2 Sporty tilbyr alle sine nye medlemmer denne t-skjorten med Sporty-logo til svært lav pris. Skjorten er laget av materialet Dri-Fit som gjør at den både er svært lett, behagelig og transporterer fuktighet bort fra huden mens du jogger eller trener. Du kan velge mellom dame og herre modell, i ulike størrelser.

Vanlig pris: kr 299,00
Medlemspris: kr 199,00MÅNEDENS TILBUD: Nike+ SportBand 2

Sportband

Med Nike+ SportBand 2 og den medfølgende brikken som plasseres i joggeskoen får du nøyaktig logg over dine løpeturer. Du får blant annet informasjon om distanse, gjennomsnittsfart, kaloriforbruk og hvor lenge du har løpt. Du kan opprette brukerprofil på www.nike.com, og bruke denne som treningsdagbok. I tillegg kan du utfordre andre til å løpe, laste inn dine favoritturer, delta i diskusjonsforum, og finne forslag til treningsprogrammer.

Vanlig pris: kr 699,00
Medlemspris: kr 399,00


MEDLEMSTILBUD: Polar RS100 pulsklokke

Pulsklokke

Allsidig pulsklokke med funksjoner for intensitetsstyring av de fleste treningsformer. Har alle basisfunksjoner, samt OwnCal som beregner energiforbruket i trening, OwnZone som hjelper deg å beregne dine personlige treningssoner, samt en god stoppeklokke. Kodet overføring mellom pulsbelte og klokke hindrer forstyrrelser om du trener sammen med andre som bruker pulsklokke.

Vanlig pris: kr 1 399,00
Medlemspris: kr 899,00