TV 2 sender Rangers-Celtic søndag på TV 2 Sumo og TV 2 Sport 1 fra klokken 13.25.

Celtic-manager Neil Lennon ble mottaker av en pakke som inneholdt en bombe. Det skotske politiet som har undersøkt pakken har slått fast at bomben var livsfarlig og ment for å gjøre skade. Til tross for dette tar Celtic-spiller Thomas Rogne det hele med knusende ro.

Se reportasjen i videovinduet øverst!

– Personlig har det ikke gått veldig mye inn på meg. For meg vil jeg tro det ikke er så farlig, men det er klart at det som har skjedd med manageren vår ikke er bra, sier 20-åringen.

– Du blir ikke litt bekymret når du hører sånt?

– Jeg bør kanskje bli det, men jeg er vel naiv nok til å tro at en rolig kar fra Norge ikke skal få så mye pes. Det er mulig at det kan skje med meg også, men jeg får håpe at det ikke gjør det, sier forsvarsspilleren.

Les også: Sendte brevbombe til Celtic-manager

Med én hengekamp befinner Celtic seg på andreplass i skotsk Premier League, ett poeng bak erkerival Rangers. Søndag møtes de to lagene til sesongens siste Old Firm.

– Lennon mener at grunnen til at han får disse tingene er fordi vi gjør det så bra og at det er det som fører til at de gjør sånne ting. Men det virker som om han tar dette med veldig stor ro. Hhan har opplevd dette før, så det går fint, sier den tidligere Stabæk-spilleren.

Celtic-manager Neil Lennon. (Foto: DAVID MOIR/Reuters)

– Det hører ikke hjemme noe sted det som har skjedd. Det er jo gærninger over alt, og Neil har jo en veldig sterk personlighet. Noen liker nok ikke å se at han har såpass stor suksess som han har, og da er det folk som er halvgærne som gjør sånne ting.

– Hva har han sagt til dere spillerne?

– Jeg har ikke hørt noe fra klubben rundt dette her, men det er nok helt sikkert noen som har fått beskjed om å være litt forsiktige og gå ekstra nøye gjennom posten de har fått. Når sjefen min får en brevbombe så er jo det ganske dramatisk i seg selv, sier Rogne.