– Jeg synes det er kjempeekkelt at det er en psyko som prøver å finne ut hvor jeg er og hvor jeg skal. Det virker som det er en person som stalker meg, sier Madelen Voreland Berås til «God Kveld Norge».

Madelen Voreland Berås har fått mange henvendelser etter at hun ble kjent gjennom «Paradise Hotel» - men ikke alle henvendelsene er like hyggelige.

Hun har fått pågående henvendelser fra en særdeles ivrig Paradise-fan som har opprettet en falsk profil i TV 3s presseansvarlig, Øyvind Rognlien Skovli, sitt navn for å lure seg innpå Paradise-deltakerne.

– Jeg luktet lunta

– Personen spurte og gravde om hva jeg skal i Oslo, hvor jeg skal bo, og om han skal møte meg på Gardermoen. Også spurte han om jeg skulle ta Flytoget. Jeg tenkte «OK, hvor useriøst er dette?» Jeg skjønte ikke hvorfor personen skulle gnåle om dette, og tenkte at det var noe useriøst dritt. Jeg ble forbanna og irritert, sier Madelen til «God Kveld Norge».

– Er dette virkelig Øyvind?» tenkte jeg. Det er ikke sånn jeg har oppfatta han før, sier hun videre.

Madelen luktet lunta om at noe var rart, da hun så at denne personen bare var venner med tre av deltakerne fra «Paradise Hotel». Hun kontaktet straks den ekte Skovli på telefonen og fikk klarhet i saken.

– Jeg synes det er veldig ubehagelig

Det er ikke bare på Facebook Madelen får ubehagelige henvendelser.

– Det er flere som ringer og sier «Hvor er du nå?», også bare legger personen på gjen, sier hun.

Madelen er svært populær blant guttene i «Paradise Hotel» og hun ble kåret til Miss Paradise, for at hun klinket til med sexy rumperisting.

Les også: Slik skal Paradise-Madelen imponere gutta

Madelen sier at hun var forberedt på å få en del henvendelser etter sitt opphold på Paradise Hotel, men hun synes allikevel at det har gått litt over streken denne gangen.

– Jeg synes det er veldig ubehagelig. Det er ikke normale mennesker som gjør sånn.

Ble helt satt ut

Presseansvarlig for TV 3s «Paradise Hotel», Øyvind Rognlien Skovli, vet ikke om det er noen andre av Paradise Hotel-gjestene som har blitt kontaktet gjennom den falske profilen.

– Dette var vel en som er over gjennomsnittet begeistret for Paradise-deltakerne, sier han videre.

Skovli ble i likhet med Madelen litt satt ut da han oppdaget hva som hadde skjedd.

– Det var litt ubehagelig, man blir litt satt ut, sier han til «God Kveld Norge».

Allikevel ser han humoristisk på det og gir personen honnør for kreativiteten.

– Jeg ser humoren i det, men det var litt som et lyn fra klar himmel at det skjedde.

Saken er nå rapportert på Facebook.