hudson (Foto: Splash News, © Ashleigh Harris)
hudson (Foto: Splash News, © Ashleigh Harris)

Kate Hudson: – Derfor falt jeg pladask for Matt

Hollywood-stjernen snakker varmt om kjæresten.

Hollywood-skuespiller Kate Hudson møtte kjekkasen Matthew Bellamy under en musikkfestival i fjor, og siden den gang har de to vært uatskillelige.

Paret venter barn sammen til neste år, og nå snakker Kate om hvorfor hun falt for rockeren Matthew.

– Han viser sin kjærlighet

– Jeg elsker at Matthew vet å uttrykke seg. Han viser sin kjærlighet. Han kommuniserer, sier hun til InStyle ifølge Cover Showbiz.

– Han var høflig og beskyttende fra første stund, noe som er viktig for sånne som meg som er over alt hele tiden. Han er en fantastisk person, sier hun.

kateNY (Foto: www.310pix.com, © TS)
kateNY (Foto: www.310pix.com, © TS)

Det var under Coachella Music Festival i California at de to ble introdusert av en venn. Praten gikk så lett at Kates venner plutselig var borte.

– Han bare så på meg og sa: «Kom, jeg skal ta vare på deg», sier hun.

Kate var imidlertid ikke ute etter noe langvarig forhold med Matt på det tidspunktet. Men etter å ha blitt kjent med ham, skjønte hun at det var ekte kjærlighet.

Venter barn

Kate og Matthew gleder seg nå til å bli foreldre. Kate har fra før en syv år gammel sønn, og hadde ikke planer om å bli mamma igjen med det første.

Det forandret seg da hun møtte Matt.

– Tanken var at jeg ikke skulle ha flere barn før jeg ble rundt 33. Det var planen før jeg møtte Matthew. Men vi var så forelsket da det skjedde, sier hun.