SLUTT: Petter Northug og Rachel Nordtømme har brutt forholdet
SLUTT: Petter Northug og Rachel Nordtømme har brutt forholdet

– Ja, det er slutt

Petter Northug og Rachel Nordtømme har avsluttet forholdet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gull-vinner Petter Northug og bloggeren Rachel Nordtømme har avsluttet kjærlighetforholdet sitt og gått hvert til sitt. Det bekrefter flere kilder overfor «God kveld Norge»

Har vært slutt lenge

– Ja, det er slutt mellom Petter og Rachel, og det har det vært i en god stund nå. Det var mye fokus på dette da VM sto på, og jeg tror han hadde håpet at dette nå skulle roe seg, sier en kilde til «God kveld Norge».

Ryktene rundt brudd mellom Northug og Rachel Nordtømme har i lang tid florert, noe som har ført til at både Petter og Rachel har måttet svare på spørsmål omkring forholdet sitt flere ganger.

– Petter registrerer

Petter Northugs pressetalsmann Otto Ulseth ønsker ikke å verken bekrefte eller avkrefte bruddryktene, men sier til «God kveld Norge» at Petter Northug selv er klar over at både Dagbladet, VG og «God kveld Norge» nå melder at det er slutt mellom han og Rachel Nordtømme.

– Petter registrerer at det nå står at det er slutt, og utover det ønsker han ikke å gi noen kommentarer, sier Ulseth til «God kveld Norge».

Massive bruddrykter

Da Rachel dukket opp på flere tilstelinger i forkant av Ski-VM, fortalte hun «God kveld Norge» at hun og Petter allerede da snakket svært lite sammen.

– Vi snakker veldig lite sammen, han er i sin egen lille boble. Han konsenterer seg om VM, og jeg konsenterer meg om mine ting, sa Rachel den gang.

Også da det ble kjent at Petter Northug i perioder skal bo i Mellom-Europa etter årets sesong- og at han dermed skal tilbringe mye tid der, ble det spekulert i brudd mellom Petter og Rachel.

– Petter konsentrerer seg om å gå fort på ski og da må han gjøre det som er best for han, sa Rachel Nordtømme til NRK Trøndelag da.

– Hører rykter hele tiden

Rachel Nordtømme har tidligere fortalt «God kveld Norge» at hun til tider har blitt oppgitt og lei av å høre rykter om brudd med Petter Northug.

– Disse ryktene har jeg hørt, og det er noe jeg hører hele tiden, men det stemmer altså ikke, sa Rachel til «God kveld Norge» like før VM.

Nå har altså Petter Northug og Rachel Nordtømme valgt å gå hvert til sitt.