bettan (Foto: Larsen, Bjørn Erik)
bettan (Foto: Larsen, Bjørn Erik)

– Han fyller tomrommet etter Jan Werner

Se hvem Bettan ikke klarer seg uten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elisabeth «Bettan» Andreassen er en ringrev innen musikkbransjen. Hun har i løpet av årene arbeidet med mange artister både i Norge og i Sverige. Denne gangen er det gullgutten Alexander Rybak som er blitt hennes nye makker. Noe Elisabeth er svært fornøyd med.

– Vi jobber godt sammen, og er blitt veldig gode venner. Vi har det rett og slett bare veldig gøy, sier hun til «God kveld Norge».

Artikkelen fortsetter under bildet.

rybakNY
rybakNY

Mer samarbeid

Torsdag kveld kom de to sammen på den røde løperen inn til Grand Hotel for å se moteshowet til klesdesigner Nora Farah. Og latteren satt som alltid løst på de to.

– Ja, hun er min date for kvelden. Det er ingen som kler hvitt så godt som Elisabeth, sa en fornøyd Alexander.

Og humoren satt som alltid løst på Elisabeth som svarte med:

– Hvitt? da mener du vel hvitrusser tenker jeg.

Rybak og Andreassen har samarbeidet mye sammen de siste årene. Sammen har de reist rundt med forestillingen «Spellemann» og de legger ikke skjul på at de har flere planer og prosjekter sammen.

– Vi skal jobbe videre sammen og kanskje blir det noe spennende til høsten. Jeg klarer ikke holde meg unna han, sier Andreassen

Den nye Werner

Jan Werner
Jan Werner
Elisabeth er kjent for gode samarbeid med mange artister som blant andre Hanne Krogh og hennes nære og kjære venn Jan Werner som brått gikk bort i 2006. Og det er nettopp han Andreassen tenker på, når hun jobber med Alexander.

– Vi må jo passe på hverandre i denne bransjen, og jeg er så inderlig glad i han. Han er for meg som en Werner, sier hun

– Føler du Alexander tar plassen til Jan Werner?

– Nei, han tar den ikke, men han fyller den, svarer en tankefull Elisabeth