Rybak
Rybak

Rybaks legekjæreste debuterte som modell

Stolt Rybak skryter av kjæresten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag var det duket for glitter og glamour da klesdesigner Nora Farah i samarbeid med hudpleieserien Carita holdt moteshow på Gran Hotel i Oslo.

Sammen på den røde løper kom ingen ringere enn Alexander Rybak arm i arm med Elisabeth Andreassen Og de kom for en spesiell anledning.

– Kjæresten min skal gå modell her i dag, sa en fornøyd Rybak før showet

Skryt av Maria

Og selv om Alexander kom med Elisabeth som date, så var ikke legekjæresten Maria Slyngstad langt unna. Hun var nemlig en av modellene som gikk på catwalken for Nora Farah.

– Jeg synes det er veldig fint. Jeg gleder meg masse til å se henne på scenen. Så synes jeg det er så flott at hun som er legestudent plutselig blir modell. At slike muligheter kommer til de som ikke engang prøver på det, sier Alexander.

Dette synes ikke Elisabeth er rart.

– Hun er jo så nydelig. Blendende vakker og et hjerte av gull. Jeg synes ikke det er rart i det hele tatt.

Elisabeth selv, hadde også noen kjære som jobbet backstage på showet. Hennes datter Nora, på 13 år, var nemlig også til stede.

– Ja min lille Nora jobber med hår og sminke på modellene i dag, så jeg gleder meg selvfølgelig også til å se de andre vakre modellene og hvordan Nora har pyntet dem, forteller Elisabeth

Lett på dansefoten

Både Elisabeth og Aleksander er begge svært populære hos svenskene. Rybak var nylig med i den svenske versjonen av «Skal vi danse?» og Elisabeth har tidligere deltatt i den norske versjonen av samme program.

– Svenskene elsker Alexander. Og det har han ikke trengt min hjelp til. Det har han fikset helt selv, sier hun

– Alexander har du rytmen enda?

– Rytmen har jeg, det er verre med døgnrytmen, sier danseløven mens han tar tak rundt Elisabeth

– Ja, men det er utrolig hvor fort man glemmer de dansestegene. To uker så var det vekk, svarer Andreassen som tydeligvis ikke sliter ut parketten hjemme om dagen.