Trianakata
Trianakata

– Pinlig å kle av seg foran Triana Iglesias

Katarina Flatland fikk hjelp av Triana før nakenbildene.

Katarina Flatland har fått mye oppmerksomhet etter at hun kastet klærne og prydet forsiden på mannebladet Alfa.

I kveld er programlederen gjest i «Showman» på TV 2 Zebra, og nakenbildene blir et naturlig tema.

Før Katarina kastet klærne fikk hun råd og hjelp fra selveste Triana Iglesias.

Kastet klærne foran Triana

Programleder Håvard Lilleheie spør Flatland om hun var nervøs før fotoseansen.

– Jeg var veldig sjenert da jeg kom inn på hotellrommet og Triana Iglesias stod å skulle coache meg på hvordan bilde jeg skulle ta, sier Flatland.

– Hun er eksperten?

– Hun er jo eksperten, så det var litt pinlig å skulle kle av seg foran Triana Iglesias. Så er man der i noen timer og så blir man løs i snippen, sier Katarina.

Da det mye omtalte forsidebildet ble tatt, hadde Katarina ingen planer om at det skulle havne på trykk, men i programmet forteller 23-åringen at hun ombestemte seg etter at hun så det ferdige resultatet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

triana
triana

Les også: TV 2-profil kaster klærne

Bryr seg ikke om kritikere

Selv om Flatland skjønner de som sier nei til å stille opp naken, angrer hun ikke på bildene av henne selv.

– Jeg føler at det er veldig personlig om man har lyst til å stille opp avkledd. Jeg begrunnet det så enkelt med at jeg hadde lyst. Jeg følger magefølelsen når jeg blir spurt om ting og tenkte at det var gøy, utfordrende og helt nytt. Jeg vet at det vil komme reaksjoner og det vil alltid være folk som mener at det er noe jeg ikke trenger å gjøre, men folk får mene hva de vil. Så lenge jeg står for det, sier Katarina i programmet som sendes på TV 2 Zebra klokken 22.30 i kveld.

Flatland
Flatland

Innkalte til familieråd

Da 21-åringen fikk tilbud om å stille naken opp i mannebladet Alfa, innkalte hun til famiieråd, uttalte hun Dagbladet Fredag i helgen.

– Det var veldig absurd. Nå skal vi sette oss ned, dere, og se på nakenbilder av meg, liksom, sier hun i intervjuet.

– Men jeg ville jo at familien min skulle få se bildene før de kom på trykk, for jeg er opptatt av at de også synes at det er greit at jeg gjør det. Så da satt jeg der, da. Med søster på den ene siden, som lo og koste seg og som syns det var veldig artig. Og mamma og pappa, sa hun i intervjuet.

Og pappa Hallvard var fornøyd med bildene.

– Som far oppfordrer du jo ikke datteren din til å ta sånne bilder. Men han syns at det er flott at jeg tar mine egne valg og står inne for det. De syns bildene var fine, fortalte Katarina til Fredag.