I «Luksusfellen» gir Christian Vennerød økonomiske råd.

Nå forteller mangemillionæren at han en gang var lutfattig, og at han gikk til psykolog i et forsøk på å finne ut av livet sitt.

– Jeg kjøpte klær i bruktbutikker, bodde i kollektiv sammen med andre «fattigfranser» og jobbet som gryteskrubber, brødskjærer og potetskreller for å tjene noen kroner, sier han til Her og Nå.

Han forteller at han i singe ungdomsår ikke hadde penger, og ikke visste hva han ville gjøre med livet sitt. Det endte til slutt opp med at han gikk til psykolog.

– Du kan bli hva du vil, sa psykologen, og dermed var Christian like langt.

Omfattende karriere

Vennerød visste ikke om han ville bli økonom, forfatter eller skuespiller. Han fikk roller i flere norske filmer, deriblant i «La elva leve!».

Han endte til slutt opp på et økonomistudie. Han sier det var da han innså at det var penger han virkelig ønsket å jobbe med.

Karrieren til Vennerød har vært omfattende. Han har blant annet jobbet som bedriftsrådgiver ved Tekonologisk Institutt, vært medarbeider i den anarkistiske Gateavisa, spaltist i Ny Tid, Aftenposten og P2, og ikke minst har han vært redaktør for Dine Penger.

Etter at han og kompanjong Carsten Five blant annet solgte bladet, ble han mangemillionær.