sumo_happyday_voe
sumo_happyday_voe

– Mobberne skal ikke få knekke meg

Norges største blogger Voe er tilbake.

Tirsdag åpnet Blogit.no, og Emilie «Voe» Nereng har publisert sitt første innlegg etter at hun i januar annonserte at hun «sluttet».

Her tar 15-åringen tak i nettopp det som fikk henne til å sette strek – mobbingen.

– Når man får nok dritt over en lengre periode, blir det ofte slik at man begynner å tro på det som kommer, og det var det som skjedde med meg, skriver hun på Blogit.no.

Ble utslitt

TIl slutt ble det så ille at Voe ikke hadde lyst å blogge i frykt for hva folk skulle kommentere.

– Så da ble jeg rett og slett utslitt og orket ikke blogge lenger, melder hun.

I mars avslørte imidlertid «God kveld Norge» at det allerede gikk mot blogg-comeback for Norges mest populære blogger.

Gir ikke opp

Nå har hun imidlertid bestemt seg for å reise seg igjen, og til glede for mange vil vi kunne følge Voes innlegg i tiden fremover.

– I første omgang ble det 1-0 til mobberne, men jeg har bestemt meg for at de ikke skal klare å knekke meg. Etter at jeg sluttet har jeg fått masse mail fra mange som som lurer på hva jeg har gjort de siste månedene og det skal jeg fortelle om i en del innlegg her fremover, skriver hun.

Kan ikke være anonym

Blogit.no er startet av Emilies storebror Eirik Nereng og en kompis. De tror det nye konseptet vil holde «verstingene» unna, og at de dermed kan bli skånet for mye av nettmobbingen.

– Jeg levde tett på søsteren min, og så all dritten hun fikk. Her vil vi bli kvitt verstingene da det ikke er mulig å være anonym i kommentarfeltet. Det vil være knyttet opp til Facebook, og man må være logget inn for å kommentere, sier Eirik til «God kveld Norge».

Voe får selskap av bloggere som Trine Grung, Caroline «Fotballfrue» Berg, Lars Tangen og Kjetil The Giant.

Les også: Voe gjør comeback i dag