ÅPEN: Liam Neeson snakker ut
ÅPEN: Liam Neeson snakker ut

Derfor ble Liam Neeson klippet vekk fra «Hangover 2»

Ble erstattet av Nick Cassavetes.

Liam Neeson hadde i utgangspunktet rollen som en tatovør i oppfølgerfilmen til superhiten «The Hangover», men nå er stjernen klippet vekk. Scenene er siden blitt spilt inn på nytt med regissør og skuespiller Nick Cassavetes.

Tidspress

Rollebyttet skyldes ikke at «Hangover 2»-regissør Todd Phillips var misfornøyd med Neeson, men fordi de ble nødt til å spille ytterligere scener, noe stjernen ikke hadde tid til. Neeson er for tiden travelt opptatt med å spille inn «Clash of the Titans 2».

— Vi hadde dårlig tid, så jeg ringte til Nick og spurte om han kunne ta på seg rollen. Han kom inn og gjorde en kjempejobb, skryter Phillips til Variety.

Rollekaos

Tatovørrollen har forårsaket endel hodebry for Philips. Egentlig var Mel Gibson regissørens førstevalg, men han ble nødt til å trekke tilbake tilbudet etter skuespillere og stab hadde gjort det krystallklart at de ikke ønsket å jobbe med den skandaleombruste stjernen.

Dermed kom Neeson inn, men det fungerte altså heller ikke. Det er synd for «Hangover 2», som godt kunne hatt litt større navn på plakaten enn hovedrolleinnehaverne Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis.

Likevel ligger «Hangover 2» godt an til å en hit, den første filmen bygget seg opp en solid fanskare.

Norgespremiere er satt til 27.mai, og du kan se trailer her.