Mar1 (Foto: Faksimile med tillatelse fra Onlinemagasinet.no)
Mar1 (Foto: Faksimile med tillatelse fra Onlinemagasinet.no)

Paradise-Maren kan bli saksøkt etter naken-glipp

La ut dristige bilder på egen blogg.

Maren Kallhovd er kjent for å være en vågal jente og har fått mye oppmerksomhet for sin utagerende oppførsel på «Paradise Hotel». Nå har hun tatt steget enda lenger, og latt seg avbilde kliss naken, og i dristige positurer, av fotograf Rolf Ørjan Høgseth.

Paradise-deltakeren la ut bildene på sin egen blogg, noe som fort kan føre til problemer. De frekke fotoene ble nemlig raskt plukket opp av Onlinemagasinet.no, som ville publisere de vågale bildene.

Nettstedet fikk da tilgang til bildet man ser øverst i saken, som ikke var en del av bildene Kallhovd publiserte på bloggen sin lørdag.

Kontraktsbrudd

At Kallhovd la ut bildene på bloggen sin reagerer fotograf Rolf Ørjan Høgseth sterkt på.

– Hun har brutt kontrakten, og dukker bildene opp andre steder vil det få konsekvenser for henne, sier Høgseth til «God kveld Norge».

Han forteller at han har tatt over 500 bilder av 22-åringen, og at planen var at bildene skulle publiseres i en rekke forskjellige magasiner. Nå kan disse avtalene gå i vasken.

Aldri opplevd maken

– I verste fall kan hun bli saksøkt. Eller hun kan måtte betale erstatning, sier fotografen oppgitt.

Høgseth har jobbet i bransjen i mange år, men påstår at han aldri har opplevd noe lignende.

– Jeg har snakket med Maren, og hun påstår at hun ikke har forstått hva hun har gjort. Det stemmer sikkert. Hun har nok vært stolt av bildene og ønsket å vise dem frem, så det var nok ikke meningen å bryte kontrakten, men dumt var det, avslutter han.

Tankeløst

Paradise-Maren selv er ordknapp når «God kveld Norge» tar kontakt med henne.

– Det passer dårlig for meg å snakke nå, og jeg har uansett ingenting å si. Jeg vil ikke kommentere dette, sier Maren, som for tiden er i Riga der hun deltar i poker-NM.

Kallhovd har tidligere uttalt til Onlinemagasinet at hun ikke ønsket å stille opp på nakenbilder, men da fotograf Høgseth lovet henne full kontroll over bildene takket hun ja.

Se video: Her gir hun blaffen i TV-kameraene – igjen

(artikkelen fortsetter under bildet)

Alder: 21
Yrke: Student
Hjemsted/bosted: Oslo (Foto: Arne Reginiussen)
Alder: 21 Yrke: Student Hjemsted/bosted: Oslo (Foto: Arne Reginiussen)

Vant til skandaler

Og dette er ikke første gang Maren sjokkerer omgivelsene sine.

Hun har blitt en snakkis på «Paradise Hotel», etter å ha hatt intim omgang med tre gutter så langt.

Den 22- år gamle Oslojenta har tidligere fortalt «God kveld Norge» at hun mistet moren sin kun en måned før oppholdet på «Paradise Hotell».

Dette reagerte blant annet psykolog John Petter Fagerhaug på. Han mener TV 3 aldri skulle latt henne bli med i det omstridte programmet.

– Når man opplever å miste noen som står nær deg, vil man få en reaksjon på det. Man blir ekstra sårbar og takler ting på en helt ny måte. Produksjonsselskapet tar absolutt en stor risiko ved å sende inn en person som er i denne situasjonen, og hadde de tenkt på deltakerens ve og vel, så burde de ikke ha gjort det, sa han til «God kveld Norge» tidligere denne uken.