Synne (Foto: Glenn Svendsen , © ps)
Synne (Foto: Glenn Svendsen , © ps)

– Vi startet på nytt etter «Farmen»

Synne og Morten Emil ble først kjærester da «Farmen»-innspillingen var over.

Torsdag kveld var det duket for celeber feiring av sesongstart for seriene «Linni» og «Petter elsker Mari» som sendes på TV 2 Bliss.

Til motehuset Eger i Oslo for å ta del i festlighetene, kom det populære «Farmen»-paret Synne Bolstad og Morten Emil Bergan.

På TV-skjermen har de ikke bekreftet at de er kjærester, men på rød løper torsdag kom de sammen som kjærestepar for aller første gang.

Paret flørtet hemningsløst på kjendisfesten, og legger ikke skjul på at de er stormende forelsket.

– Hun er helt fantastisk. Jeg er kjempe forelsket, sier Morten Emil fra den røde løperen.

Men de forteller til «God kveld Norge» at de først ble forelsket da de kom hjem etter «Farmen»-innspillingen.

– Vi ble forelsket på Farmen, også startet vi et forhold etterpå. Så vi ble ikke kjærester før Farmen var ferdig. Vi startet på nytt da vi kom på utsiden, og det er jeg veldig glad for at vi gjorde, forteller Morten Emil.

tvekamp-Morten-Emil-og-Synne
tvekamp-Morten-Emil-og-Synne

Synne har opplevd å få mye oppmerksomhet etter at Farmen begynte å rulle og gå på TV. Alt fra hennes flotte smil til hennes vakre øyne blir komplimentert, men selv har hun kun øyne for én, nemlig kjæresten Morten Emil. Hun synes det er godt at de har klart å skape sitt eget etter Farmen.

– Vi deler ikke bare nyforelskelsen, men vi deler også hvordan vi møttes, med hele Norge. Det er veldig spesielt for oss å se tilbake på det. Jeg synes det er veldig godt å se hvordan vi har klart å skape vårt eget utenfor Farmen. At vi har vårt eget også.