Faksimile fra www.finn.no
Faksimile fra www.finn.no

Denne annonsen ble en kjempesuksess

Suverent mest lest i mars. Her er topp 5:

Nybilsalget har startet svært godt i 2011. Nye og bedre garantiordninger gjør at mange får et ekstra lite puff til å kjøpe nybil - og dermed strømmer også bruktbilene ut i markedet.

Akkurat nå ligger det nesten 61 500 biler ute på finn.no - og snart er vår-ruset i gang. Her er lista over de fem mest populære bilannonsene på finn i mars måned.

1. Audi A6 - 189.871 sidevisninger

Faksimile fra www.finn.no
Faksimile fra www.finn.no

Klikk her for å se annonsen på bilen:

Ærlighet lønner seg lengst! I alle fall hvis du er ute etter mest mulig oppmerksomhet rundt annonsen for bilen din.

Det kan Hans Erik fra Florø skrive under på. Den super-ærlige annonsen for Audi A6-en hans har gått som en farsott den siste måneden Ikke bare direkte på finn.no - men også fordi en rekke nettstedet har laget sak på annonsen hans og linket videre.

Hans Erik starter annonsen slik: "A6 til salgs.Her er det faen ikke mye bil for pengene, men vi prøver likevel. Har vel tapt ca 60 000kr i året på de 3 årene jeg har hatt bilen, og nå er jeg lei. Herregud så lei."

Og så bare fortsetter og fortsetter det. Men til tross for all eder og galle: Bilen er nå solgt. Vi gratulerer!

2. Koeningsegg CCR Evo 2005 - 27.813 sidevisninger

Faksimile fra www.finn.no
Faksimile fra www.finn.no

Klikk her for å se annonsen:

Har du 4.976.747 (ja fire millionernihundreogsyttisekstusensyvhundreogførtisyv) kroner brennende i lomma og har lyst til å bruke dem på bil?

Ja, da er du kanskje en av dem som klikket på denne annonsen for bilen Hydrolift i Fredrikstad har liggende på finn.no. De selger nemlig en knall gul Koenigsegg CCR Evo fra 2005 - og den er det mange som har vist interesse for.

Nå tipper vi at de aller, aller fleste av disse sannsynligvis er mer interessert i å drømme enn å kjøpe bilen, men likevel: Dette viser med all tydelighet at Koenigsegg er en ekte drømmebil.

Dette eksemplaret er forresten fra 2005 og har rullet svært beskjedne 13 000 kilometer på de seks årene som har gått siden den forlot fabrikken. En av totalt 14 produserte eksemplarer. Ja, vi skjønner godt at mange drømmer om den!

Del med Facebook-vennene dine

3. Jeep Willys 1944 - 24.271 sidevisninger

Faksimile fra www.finn.no
Faksimile fra www.finn.no

Klikk her for å se annonsen:

Fra Koenigsegg til Willys Jeep. Joda, kontrastene kan være store på hva vi klikker mest på.

Den tredje mest leste bilannonsen på finn.no i mars kommer fra SS Trading i Trøgstad. Og dette er ikke hva du kanskje tror det er.

Nei, her snakker vi nemlig om en litt mindre enn normalt utgave av Willys Jeepen. "Til barn og voksne" erklærer SS Trading i annonsen og vi tror dem så gjerne på det. Dette kan både store og små bilentusiaster få lyst på!

4. Chevrolet Caprice 9C1 1995 - 22.878 sidevisninger

Faksimile fra www.finn.no
Faksimile fra www.finn.no

Klikk her for å se annonsen på bilen:

Lyst på din egen politibil fra New York? Da er du ikke den eneste! VV Parts AS i Dilling selger denne politibil-Chevrolet Capricen, med full utrustning og den har svært mange klikket på den siste måneden.

Capricen er i følge selger i "museums-stand". Den gikk i tjeneste i New York fra 1995 og ble tatt ut av tjeneste året før 9/11-ulykken.

"Dette er trolig eneste i Europa som er original med Highway Patrol utrystning slik den ble levert fra politiet", sier selger og legger til:

"Bilen har utstyr som lys på taket (med mørke lokk for transport på vei), kommunikasjonsustyr, geværholder, søkelys, diverse sirene/lysoppsett som styres inne fra bilen. Det følger også med en del dokumentasjon og papirer på bilen som viser bruk og vedlikehold av NYPD politbiler, samt diplomer".

Les mer om den her: Du kan kjøpe din egen politibil

5. Mercedes-Benz S-Klasse 280 SE 1970 - 21998 sidevisninger

Faksimile fra www.finn.no
Faksimile fra www.finn.no

Klikk her for å se annonsen på bilen

Gullfarget Mercedes fra 1970? Da snakker vi ekte klassiker, og det er det tydeligvis mange som har sans for.

Thomas fra Blomsterdalen selger sitt smykke av en bil, en 280SE som bare har rullet 138 000 kilometer. Pris: 115 000 kroner.

Og her later alt til¨å være i orden. Vi siterer fra annonsen:

Sjelden tilstand! Ekstremt holdt hele veien. Full historikk og alle kvitteringer siste 40 år medfølger. Her er deler byttet på tid uansett slitasje eller ikke.

Så ser da bilen også særdeles strøken ut. Og eier vil tydeligvis ikke selge til hvem som helst. Vi siterer annonsen igjen:

Helt seriøst vil det stilles krav til ny eier. En ny eier må ha respekt og resurser til å beskytte bilen i årene fremover. Den skal ikke ende opp som raggebil!

Del med Facebook-vennene dine

Les mer om den her: Kona følger ikke med på kjøpet!