14 April er dagen. «One night stand (up) med Erik & Kalle» blir en helaftens show på 75 min for et voksent publikum. (Foto: TV 2)
14 April er dagen. «One night stand (up) med Erik & Kalle» blir en helaftens show på 75 min for et voksent publikum. (Foto: TV 2)

Buktaler Erik Mogeno, fra Norske Talenter, får oppfylt sin drøm

14. april står han på scenen med kaninen Kalle i et helaftens show.

I 2010 var han med på Norske Talenter på TV2 og kom helt til finalen. Buktaler Erik Mogeno realiserer nå sin største drøm – et eget show på Chat Noir!

– Det er veldig stort, for det er Norges fineste teater etter min mening. Og det å få sette opp noe eget der, en helaften, det er stort. sier Erik.

14 April kl. 19:00 er dagen. «One night stand (up) med Erik & Kalle» blir en helaftens show på 75 min for et voksent publikum.

– Det blir en blanding av buktaling og stand-up og litt magi, sier Erik.

– I tillegg blir det over 30 parodier og imitasjoner av kjente personer.

Helt naturlig å buktale

Erik begynte å underholde med trylling som 10 åring, og etter det har det ballet på seg.

Hvordan kommer man på at man skal buktale?

– Man må vel ha litt fritidsproblemer, og jeg er jo fra Notodden, så da har man jo det, smiler Erik.

Ifølge Erik var buktaling helt naturlig for han.

– Jeg tror det må ligge litt for folk. Jeg tror det er meningen jeg skal gjøre det, for det kom så naturlig, forklarer Erik.

LES OGSÅ: Se dukken Alfred flørte med programleder Signe

Dokumentar

Et TV-team fra TV 2 hjelper deg skal lage et dokumentarinnslag hvor de følger Erik og hans vei med å sette opp et show på Chat Noir. De har fulgt med alt ifra planlegging, øving, møter, osv.

LES OGSÅ: Norske Talenter-Erik gambler sparepengene på sitt eget show

Planen var først å sette det opp på klubbscenen på Latter, men TV 2 ville satse større, og dermed ble det Chat Noir. Forestillingen vil bli filmet av TV 2 og deler av den vil bli vist sammen med de andre opptakene som har blitt gjort av i vinter hvor kamerateamet har fulgte Mogeno.

Du kan se forberedelsene i TV 2 hjelper deg sin sending onsdag 13. april kl 20.00.