redknapp_crouch
redknapp_crouch

Redknapps sønn: – Crouch er dummere enn dum!

Jamie Redknapp hudfletter Tottenhams stjernespiss Peter Crouch.

- Crouch mistet hodet fullstendig. Han sviktet sine lagkamerater, fordi det er svært tøft å nesten spille en hel kamp med 10 menn.

Peter Crouch pådro seg kunststykket å bli utvist etter to hoderystende taklinger allerede etter 15 minutter mot Real Madrid.

SI DIN MENING: Diskutér utvisningen og utspillet til Redknapp på vår Facebook-side
VIDEO: Se intervju med Harry Redknapp og José Mourinho om tirsdagens oppgjør i videovinduet øverst!
LES OGSÅ: – Det ble en umulig oppgave

Tottenham tapte 0-4, og dagen derpå slaktes Peter Crouch for sitt røde kort – av Tottenham-manager Harry Redknapps egen sønn.

– Dummere enn dum
- Peter Crouch har spilt flere hundre kamper i løpet av sin karriere. Både i Mesterligaen og internasjonale kamper for England. Men det han gjorde mot Real Madrid viser at han er dummere enn dum, lyder kraftsalven fra Sky Sports-eksperten Jamie Redknapp.

Han fortsetter tiraden:

- Crouch mistet hodet fullstendig. Han sviktet sine lagkamerater, fordi det er svært tøft å nesten spille en hel kamp med bare 10 mann, sier Redknapp junior til The Sun.

Nektet å snakke med Crouch
Tottenham-manager Harry Redknapp nektet å snakke med Peter Crouch etter kampen. Ved pause skal spissen ha bedt sine lagkamerater om unnskyldning for det røde korte.

- Jeg har ikke snakket med ham, men jeg er svært skuffet over det han gjorde. Jeg tror dommeren gjorde en riktig avgjørelse. Peter skulle ikke tatt en slik sjanse etter å ha fått sitt første gule kort. Den første taklingen var muligens rødt kort alene, poengterer Spurs-bossen.

TV-eksperten Jamie Redknapp beskriver Crouchs andre takling som «latterlig».

- Jeg kan bare ikke forsvare oppførselen til Peter Crouch. Den andre taklingen, som førte til rødt kort, var bare helt latterlig, sier han.

Mesterligaen i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk

Peter Crouch og José Mourinho. (Foto: Paul White/Ap)
Peter Crouch og José Mourinho. (Foto: Paul White/Ap)

– Alt kan skje i England
Real-trener José Mourinho nekter imidlertid å avskrive Tottenham foran returkampen.

- Real Madrid er ikke i semifinalen allerede. Jeg kjenner til mentaliteten til engelske klubber og deres supportere. Jeg vet hva som venter. I løpet av kampen i England kan alt skje, konkluderer Mourinho.

Returkampen på White Hart Lane spilles onsdag i neste uke.