Faltskog (Foto: Stella Pictures)
Faltskog (Foto: Stella Pictures)

ABBA-Agnethe hadde hemmelig forhold til svensk komiker

Ble avslørt etter ti år.

Den tidligere ABBA-stjernen Agnethe Fältskog har siden bandet ble oppløst i 1983 holdt en lav profil i media.

På kjærlighetsfronten har hun derimot vært aktiv.

I et nytt intervju på svensk radio i går, kom det frem at ABBA-stjernen skal ha hatt et forhold til en kjent svensk komiker, skriver Aftonbladet.

Les også: Agnetha Fältskog vil gjenforene ABBA

Romanse

I et radiointervju avslørte den svenske komikeren Johan Wahlström at han hadde en romanse med Fältskog for rundt ti år siden.

Til programleder Gert Fyling avslørte Wahlström hvordan romansen oppstod.

– Henne datter var stylist for meg på et show og hun presenterte oss. Siden tok det flere år før vi traff hverandre igjen tilfeldig. Og så hadde vi en romanse kan man vel si, sa Wahlström i intervjuet.

Omsvermet

På 60-tallet var ABBA-stjernen forlovet med den tyske låtskriveren og produsenten Dieter Zimmermann. Deretter giftet hun seg med Björn Ulvaeus. Paret gikk hvert til sitt i 1979. I 1990 giftet hun seg igjen, denne gangen med kirurgen Tomas Sonnenfeldt. Paret ble skilt tre år senere.

Fältskog skal i tillegg har hatt et forhold til hollenderen Gert vant der Graaf. Da Agnetha avsluttet forholdet, skal han forfulgt henne i håp om at hun ville ta han tilbake. Gert ble senere utvist fra Sverige og fikk besøksforbud.

(artikkelen fortsetter under bildet)

ABBAs Björn Ulveus ser ikke lenger bort i fra at ABBA kan opptre sammen igjen. Det står i stor kontrast til tidligere uttalelser fra band-medlemmene.
ABBAs Björn Ulveus ser ikke lenger bort i fra at ABBA kan opptre sammen igjen. Det står i stor kontrast til tidligere uttalelser fra band-medlemmene.

ABBA-comeback

Fältskog har holdt en svært lav profil etter at ABBA ble oppløst i 1983, men i et intervju i vinter avslørte hun at et comeback ville vært hyggelig.

– Vi kommer nok ikke gjenforent for å gjøre en turne slik som Rolling Stones og mange andre gamle band gjør. Men derimot kan jeg tenke meg at vi gjør noe sammen i fremtiden. En gjenforening, et enslig tilfelle i sammenheng med noe ideelt, sa Fältskog til Magasin M.